"5. stolnoteniski turnir Lančić-Knapić": pobjedio Dino Hranj

Administrator 0 5408 Article rating: No rating

U subotu 24.11.2012., u društvenom domu u Knapiću, "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" organiziralo je "5.Turnir u stolnom tenisu Lančić-knapić 2012". Nastupilo je osam stolnotenisača iz: Klenovnika, Remetinca, Završja, Žarovnice, Lepoglave i Lančić-Knapića. Sistem igre je bio prvo u dvije skupine po 4 igrača, a zatim u drugom krugu  na ispadanje. Nakon odigranog turnira prvo mjesto osvojio je Dino Hranj iz Klenovnika, drugi je bio Stjepan Dubovečak iz Lepoglave, treće mjesto je osvojio Dragutin Posenjak iz Žarovnice, dok je četvrti bio Igor Bistrović iz Lepoglave.

8. hrvatski festival sportske rekreacije žena - Poljana Biškupečka

Administrator 0 7973 Article rating: No rating

U subotu 17.11.2012. godine ženska ekipa "Društva za športsku rekreaciju Lančić - Knapić" u konkurenciji 25 ekipa iz cijele Hrvatske, ukupno je osvojila odlično 7.mjesto na "8.Hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena" u Poljani Biškupečkoj. Najveći uspjeh i 1.mjesto, predstavnice DŠR Lančić-Knapić (Branka Habek, Zdenka Harjač i Suzana Fodrek) ostvarile su u "visećoj kuglani". Natjecateljice iz DŠR Lančić-Knapića bile su odlične i u "bacanju loptice" i "slaganju kutija" gdje je osvojeno 5.mjesto. 

DŠR Lančić–Knapić će biti organizator i domaćin "9.Hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" u Ivancu 2013.godine

Administrator 0 8232 Article rating: No rating

U subotu 17.11.2012. godine, izaslanstvo DŠR Lančić – Knapić u sastavu: Vinko Harjač – predsjednik, Mario Surjak – tajnik i Damir Fodrek – blagajnik, posjetilo je "8.Hrvatski festival sportske rekreacije žena" u Biškupcu, te je sa čelnicima "Hrvatskog saveza športske rekreacije Sport za sve" održan sastanak na kojem je potvrđeno da će "DŠR Lančić - Knapić" biti organizator i domaćin "9.Hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" u Ivancu 2013.godine (u mjesecu studenom).

U organizaciji DŠR Lančić – Knapić dovedena voda na kat u društvenom domu u Knapiću

Administrator 0 6337 Article rating: No rating

U organizaciji DŠR Lančić – Knapić, završena je još jedna etapa radova u društvenom domu u Knapiću, a nakon provedenih nekoliko radnih akcija posebno treba istaknuti – "dovođenje vode u veliku prostoriju DŠR-a na katu".

RSS
First124125126127129131132133Last

Theme picker

Archive