Objavljeno utorak, 24. srpnja 2018.

NAJAVA: DŠR Lančić-Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na planini Ivančici u sklopu akcije „Kretanje – zdravlje“

Mole se sudionici da doniraju događaj sa 20 kuna, a organizatori iz DŠR-a će se pobrinuti za pripremu hrane (roštilj) i nabavku kruha, mineralne i sokova, dok vino donese svatko koliko može prema vlastitoj procjeni i mogućnosti.

 Prijave sudionika i primanje donacija se vrši SAMO u petak 2707. u društvenom domu u Knapiću od 19,00 do 20,00 sati. Molimo zainteresirane da na spisak prijave sve sudionike koji će ići sa nama, uključujući i djecu (za djecu do 14.g. nije potrebna donacija), tako da se ponese prikladna količina hrane i pića na Ivančicu. Popis sudionika iz „DŠR Lančić-Knapić“ ćemo zbog evidencije broja sudionika akcije „Kretanje – zdravlje“ predati organizatorima iz „HPD Ivančica“, tako da se našim popisanim članovima nije potrebno dodatno prijavljivati na ivanečkoj Špici. U petak ćemo i popisati tko želi sudjelovati u kojim sportsko-rekreativnim igrama na vrhu Ivančice.

Na vrhu Ivančice ćemo se zajednički utaboriti u prirodi, družiti u dobrome društvu i  uključiti u sportsko-rekreativni program od 11,00 sati: natjecanje u visećoj kuglani, skoku u dalj s mjesta, pikadu i potezanju užeta. Nakon sportskih igara slijedi planinarska veselica.

Rate this article:
Nema ocjene
Komentari (-)Pogledano (2791)
blog comments powered by Disqus