NAJAVA: „ 39. turnir u beli u Lančić – Knapiću “

Administrator 0 41 Article rating: No rating

DŠR Lančić – Knapić poziva sve zainteresirane na „39. turnir u beli u Lančić – Knapiću“ koji će se održati u SUBOTU, 22.02.2020 godine s početkom u 19,00 sati u društvenom domu u Knapiću. Prijave se primaju na dan turnira od 18,15 do 18,45 sati.

Održana redovna godišnja skupština 2020.

Administrator 0 52 Article rating: No rating

U subotu 01.02.2020. godine u društvenom domu u Knapiću održana je redovna godišnja skupština "Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić".

Novinarka i reporterka "Jutarnjeg lista" Gordana Grgas posjetila članice ženske sportske rekreacije DŠR Lančić - Knapić.

Administrator 0 58 Article rating: No rating
 Novinarki i reporterki Gordani Grgas,koja je napisala članak o gradu Ivancu, ( objavljen u Jutarnjem listu , dodatak Magazin - 25.01.2020. god.) i koja je sa našim članicama ženske sportske rekreacije DŠR Lančić - Knapić provela ugodno poslijepodne u društvenom domu Knapić, bio je zadatak saznati kako žive ljudi koji ne žive u velikim gradskim centrima. Ljudima o kojima mediji rijetko pišu. 

Potpredsjednik Vlade P. Štromar otvorio energetski obnovljen društveni dom Lančić-Knapić.

Administrator 0 77 Article rating: No rating

U ponedjeljak, 11. studenog, u ivanečkom prigradskom Mjesnom odboru Lančić-Knapić održana je Završna konferencija projekta „Energetska obnova društvenog doma Lančić-Knapić“ sufinancirana sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

U sklopu završne konferencije energetski obnovljen društveni dom otvorio je potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

RSS
1234567

Theme picker