21

pro

2014

Najava: Pješačenje na "Sveta tri kralja" u organizaciji "DŠR Lančić - Knapić"

Društvo za športsku rekreaciju Lančić - Knapić za rekreativce svih uzrasta organizira tradicionalno peto grupno PJEŠAČENJE na blagdan "SVETA TRI KRALJA" u utorak 06.01.2015.godine. OKUPLJANJE: Društveni dom u Knapiću (Lančić – Knapić, grad Ivanec, Varaždinska županija) od 8,00 sati. Polazak je u 9,00 sati ujutro.

Comments (0)
Number of views (7198)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

21

pro

2014

Dobitnici priznanja "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" za 2014. godinu iz "DŠR Lančić-Knapić"

U prostorijama Gradske vijećnice Ivanec održana je Skupština Zajednice sportskih udruga  Grada Ivanca na kojoj je donesena odluka o najboljim ivanečkim sportašima i djelatnicima u  sportu za 2014. godinu, a među kojima su i tri člana DŠR Lančić-Knapić. Članica DŠR-a -  Marijeta Habek, primit će "nagradu" za mladu, perspektivnu sportašicu grada Ivanca.  Blagajnik DŠR-a - Damir Fodrek, primit će "godišnju nagradu" za postizanje izuzetnih  rezultata u organizaciji rada DŠR Lančić-Knapić. Ivan Bakarić, kojeg je kandidirala druga  udruga, a zadnjih je nekoliko godina član DŠR Lančić-Knapić - primit će nagradu za životno  djelo. Priznanja najboljim pojedincima, ekipama i sportskim djelatnicima biti će urućena na  svečanoj sjednici ZSUGI krajem mjeseca siječnja 2015. godine.

Comments (0)
Number of views (6070)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

14

pro

2014

"19. turnir u beli" u Lančić-Knapiću: pobjednici Štrukljec i Bregović

U subotu 13.12.2014., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", održan je "19. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je sudjelovalo 28 kartaških parova. U jakoj konkurenciji 1.mjesto osvojili su: Štrukljec i Bregović, koji su u finalu pobijedili par – Efo i Jamnić. Treće mjesto osvojio je par Fodrek i Herby, a četvrti su bili Žiko i Vinko.

Comments (0)
Number of views (6865)
Article rating: 5.0
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

10

pro

2014

Cross utrka Lančić – Knapić u "Trkačkom kupu sjeverozapadne Hrvatske"

U utorak 09.12.2014. u Varaždinu, u prostorijama stadiona Sloboda, na inicijativu Krunoslava Boroveca (tajnika TK Marathona 95 i HUCIPT-a), održao se sastanak kojim je pokrenut "Trkački kup sjeverozapadne Hrvatske". Sastanku su prisustvovali predstavnici organizatora utrka s područja Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. Pozivu su se odazvali i predstavnici organizatora "Cross utrke Lančić- Knapić"; Vinko Harjač i Mario Surjak. Na sastanku je izabran sedmeročlani organizacijski odbor, dogovoreno je da se utrke i dalje održavaju kao i do sada, a rezultati će se posebno zbrajati i za kup. Organizatori očekuju da će se formiranjem kupa još više omasoviti broj trkača na utrkama sjeverozapadne Hrvatske.   

Comments (0)
Number of views (9424)
Article rating: 4.7
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

6

pro

2014

Sveti Nikola donio darove djeci Lančić-Knapića

U subotu 06.12.2014. godine Sveti Nikola došao je u goste pedesetak djece iz Lančić-Knapića u društvenom domu u Knapiću. Ove godine sa Svetim Nikolom nije došao i zločesti Krampus jer su sva djeca Lančić – Knapića tijekom cijele godine bila dobra, pa je zbog toga  Sveti Nikola svakom djetetu iz Lančić-Knapića donio dar. Treba istaknuti da su najhrabrija djeca Svetom Nikoli recitirala pjesmice i plesala s njime. 

Comments (0)
Number of views (6246)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

RSS

Theme picker