27

srp

2015

"32. akcija kretanje-zdravlje na planinu Ivanščicu": 5 pehara i 21 medalja za DŠR Lančić-Knapić

U nedjelju 26.07.2015. održana je "32. akcija Kretanje-zdravlje na planinu Ivanščicu" u organizaciji "HPD Ivančica Ivanec", u koju se organizirano uključilo 40-ak članova i simpatizera DŠR Lančić-Knapić. Veliki broj članova DŠR-a uključio se u sportsko-rekreativni dio programa gdje je obavljena prava velika berba pehara i medalja. Ukupno su osvojena 4 pehara u potezanju užeta (muški – prvo i drugo mjesto, žene – prvo i treće mjesto) i 21 medalja u visećoj kuglani, skoku u dalj s mjesta i pikadu. Drugu godinu zaredom osvojen je i veliki prijelazni pehar koji se dodjeljuje ekipi s najboljim uspjehom u svim disciplinama. 
Comments (0)
Number of views (8593)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

25

srp

2015

NAJAVA: Prijave članova DŠR Lančić-Knapić za jednodnevni izlet na more u Crikvenicu

U subotu 15.08.2015. godine, "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" organizira jednodnevni izlet na more u Crikvenicu. Jednodnevni izlet na more se organizira za ČLANOVE DŠR Lančić-Knapić  i MJEŠTANE Lančić-Knapića.

Comments (0)
Number of views (6713)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

20

srp

2015

"13. seoske igre - Poljana Biškupečka": DŠR Lančić-Knapić osvojilo 2.mjesto

U nedjelju 19.07.2015. članovi DŠR Lančić-Knapić sudjelovali su na "13. seoskim igrama u Poljani Biškupečkoj". U konkurenciji 8 ekipa, nakon održanih deset disciplina starih seoskih sportova, u ukupnom poretku je osvojeno odlično drugo mjesto. Članovi DŠR-a osvojili su medalje u čak šest disciplina: u nošenju košare - 1.mjesto; skakanju u vreći i bikovanju – 2.mjesto; u skoku u dalj s mjesta, bacanju potkove i penjanju uz uže – 3.mjesto. Četvrta mjesta su osvojena u piljenju drva, hodanju na štulama i bacanju kamena, a osmo mjesto je osvojeno u potezanju užeta.

Comments (0)
Number of views (7185)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

20

srp

2015

ULID: Utrka "Gore – dolje po Ivančici"

U nedjelju 19.07.2015. godine održana je jedna od najzanimljivijih utrka ove godine: "Gore – dolje po Ivančici" u organizaciji "TK Marathon 95" iz Varaždina. Staza je bila dužine 15,7 kilometara, sa startom na Žganom vinu, a zatim se trčalo kroz Prigorec, planinarskim putem Prekrižje, prolazilo se kroz kontrolnu točku na vrhu planine Ivančice (uspon - 7,1 km) i spuštanje cestom (silazak – 8,6 km) sve do cilja ponovno na Žganom vinu. Utrka je bila kronometarska: trkači su startali pojedinačno u razmaku od jedne minute. 

Comments (0)
Number of views (16425)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

13

srp

2015

NAJAVA: DŠR Lančić-Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na planini Ivanščici

DŠR Lančić - Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na vrhu planine Ivanščice u sklopu "32. akcije Kretanje - zdravlje" koja će se u organizaciji "HPD Ivančica" održati u nedjelju 26.07.2015. godine.

Comments (0)
Number of views (7208)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

RSS

Theme picker