19

stu

2013

IZ MEDIJA: "9. hrvatski festival sportske rekreacije žena"

Objavljujemo poveznice na objavljene tekstove, fotografije i video priloge iz medija koji su popratili "9. hrvatski festival sportske rekreacije žena" u Ivancu. Između ostalih "Festival žena" su popratili: VTV – Varaždinska televizija, E-Ivanec.com, Radio Ivanec, Varaždinski tjednik, E-Varaždin.hr, Ivanec.hr – službene web stranice grada Ivanca, Varaždinske vijesti i drugi. U nastavku teksta slijede linkovi…

Comments (0)
Number of views (7355)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Rekreacija žena

Tags:

18

stu

2013

"9. hrvatski festival sportske rekreacije žena - Ivanec" održan u organizaciji DŠR Lančić – Knapić: pobjednice - Udruga žena Donji Hrašćan

U Ivancu je u subotu 16.11.2013. u organizaciji "Hrvatskog saveza športske rekreacije – Šport za sve" i domaćina - "Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić", održan "9. hrvatski festival sportske rekreacije žena". Festival je održan u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec pod pokroviteljstvom Varaždinske županije i grada Ivanca. Na natjecanju u 6 rekreativnih disciplina (viseća kuglana, pikado, vođenje nogometne lopte, bacanje loptice u koš, nošenje jajeta u žlici, bacanje kolutova) su sudjelovale 33 ekipe iz 9 hrvatskih županija. U ukupnom poretku 1.mjesto osvojila je ekipa "Udruga žena Donji Hrašćan" sa 257 bodova,  2.mjesto zauzela je ekipa "USR Mursko Središće", a na 3.mjestu našla se ekipa "USR Mala Subotica". Ekipa domaćina iz "DŠR Lančić – Knapić" natjecanje je završila na 8. mjestu (najbolji plasman ostvaren je u "Bacanju loptice u koš" – 2.mjesto).

Comments (0)
Number of views (11553)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Rekreacija žena

Tags:

14

stu

2013

Predstavljanje "9. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" na "VTV-u" – Varaždinskoj televiziji u mozaičnoj emisiji "Vekerica"

U četvrtak 14.11.2013. predsjednik i tajnik "Društva za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" - Vinko Harjač i Mario Surjak, gostovali su u programu "VTV-a" – Varaždinske televizije, u mozaičnoj emisiji "Vekerica". Povod razgovoru bio je najava i predstavljanje predstojećeg "9. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" koji će se u organizaciji "DŠR Lančić-Knapić" održati 16.11.2013. godine u gradu Ivancu.

Comments (0)
Number of views (10323)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Rekreacija žena

Tags:

14

stu

2013

VELIKA ZAHVALA svima koji su pomogli i podržali: "9. hrvatski festival sportske rekreacije žena – Ivanec 2013."

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" zahvaljuje se svim pokroviteljima, sponzorima, donatorima, udrugama, institucijama i pojedincima koji su omogućili da se "9. hrvatski festival sportske rekreacije žena" može održati u gradu Ivancu. U nastavku teksta slijedi popis i poveznice na njihove web stranice:

Comments (0)
Number of views (11177)
Article rating: 5.0
Read more

Categories: Vijesti, Rekreacija žena

Tags:

12

stu

2013

Predstavljanje "9. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" na Radio Ivanec u emisijama "Sport ponedjeljkom" i "Tema dana"

U ponedjeljak 11.11. i u srijedu 13.11.2013. predsjednik i tajnik "Društva za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" - Vinko Harjač i Mario Surjak, gostovali su u programu "Radio Ivanca", u emisijama "Sport ponedjeljkom" i "Tema dana". Povod razgovorima bio je najava i predstavljanje predstojećeg "9. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" koji će se u organizaciji "DŠR Lančić-Knapić" održati 16.11.2013. godine u gradu Ivancu. Emisiju "Tema dana" možete u nastavku teksta poslušati u cijelosti...

Comments (0)
Number of views (7412)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Rekreacija žena

Tags:

RSS

Theme picker