18

vlj

2017

30 godina „DŠR Lančić-Knapić“ u „Ivanečkoj škrinjici“

U petak 17.02.2017. u organizaciji „Ivanečkog kluba kolekcionara“, u amfiteatru Srednje škole Ivanec održano je predstavljanje novog, 11. broja „Ivanečke škrinjice“ -  časopisa koji donosi brojne popularno-znanstvene i stručne tekstove o kolekcionarstvu, povijesti, etnologiji, povijesti umjetnosti, te kulturnoj slici šireg ivanečkog područja. Između ostalih tekstova, objavljen je članak na 6 stranica, popraćen s 5 fotografija o „30 godina postojanja DŠR Lančić-Knapić“, kojeg je napisao tajnik DŠR-a – Mario Surjak.
Comments (0)
Number of views (19797)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Izdvojeno

Tags:

8

vlj

2017

Javno prezentirano idejno rješenje „Rekreacijskog centra Lančić-Knapić“

U utorak 07.02.2017. u ivanečkoj Gradskoj vijećnici predstavljeno je idejno rješenje „Rekreacijskog centra Lančić – Knapić“. Arhitektica Zdenka Šarolić iz „Studija Nexar“ nazočnima je detaljno predstavila idejno rješenje, a prisutni su se uključivali u raspravu svojim prijedlozima. Prezentaciji  idejnog projekta prisustvovali su: gradonačelnik Ivanca - Milorad Batinić, dogradonačelnici – Čedomir Bračko i Branko Putarek, kao i drugi predstavnici gradskih službi. Osim njih prezentaciji su nazočili i predstavnici „Društva za športsku rekreaciju Lančić-Knapić“, „Mjesnog odbora Lančić – Knapić“ , „Sportskog ribolovnog društva Ivanec“ i ostali zainteresirani građani. 

Comments (0)
Number of views (18877)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Izdvojeno

Tags:

5

vlj

2017

Uskoro javna prezentacija projekta „Sportsko-rekreacijski centar Matišićev bajer“

Citiramo dio članka iz Ivanečkih novina broj 95 (veljača, 2017.): „Uskoro javna prezentacija projekta SRC-a Matišićev bajer“ .

Comments (0)
Number of views (19136)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Izdvojeno

Tags:

5

vlj

2017

"27. turnir u beli u Lančić-Knapiću": pobjednici Ivica Rogina i Nikola Štruklec

U subotu 04.02.2017., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", održan je "27. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo 23 kartaških parova. 1.mjesto osvojili su Ivica Rogina i Nikola Štruklec, 2.mjesto osvojili su Dejan Kišiček i Neven Bregović, treće mjesto je pripalo kartaškom paru - Marija Smoljak i Ivanka Kušen, a četvrto mjesto su zauzeli - Miroslav Gotal i Karlo Jakopović.

Comments (0)
Number of views (9198)
Article rating: 1.5
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

3

vlj

2017

Dodijeljena priznanja "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" za 2016. godinu: nagrade primili članovi "DŠR Lančić-Knapić" - Jurica Sever i Božidar Lančić

U amfiteatru Srednje škole Ivanec 03.02.2016., u organizaciji "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca", održano je svečano proglašenje najboljih sportaša, ekipa i sportskih djelatnika grada Ivanca za 2016. godinu. Među njima, nagrađena su i dva člana "Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić": Jurica Sever primio je nagradu - "Diploma", a Božidar Lančić je primio nagradu - "Zlatna plaketa".
Comments (0)
Number of views (8678)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

RSS

Theme picker