21

pro

2015

Dobitnik "Godišnje nagrade" Zajednice sportskih udruga grada Ivanca za 2015. godinu - Goran Habek

U prostorijama Gradske vijećnice Ivanec održana je Skupština "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" na kojoj je donesena odluka o najboljim ivanečkim sportašima i djelatnicima u  sportu za 2015. godinu. Član upravnog odbora DŠR Lančić-Knapić - Goran Habek, primit će "Godišnju nagradu" za postizanje izuzetnih  rezultata u organizaciji rada DŠR-a u 2015. godini. DŠR Lančić - Knapić još je kandidirao žensku ekipu DŠR-a - viceprvakinje Hrvatske u sportskoj rekreaciji žena, ali 2. mjesto na državnom rekreativnom natjecanju (u konkurenciji 25 ekipa iz cijele Hrvatske) za većinu skupštinara ZSUGI nije bio dovoljan uspjeh da se stekne titula "Ženske ekipe godine grada Ivanca" (pripalo Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec). Priznanja najboljim pojedincima, ekipama i sportskim djelatnicima biti će uručena na  svečanoj sjednici ZSUGI početkom 2016. godine.

Comments (0)
Number of views (4739)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

20

pro

2015

Članarina za 2016. godinu i članstvo u "DŠR Lančić - Knapić"

Odlukom upravnog odbora "DŠR Lančić-Knapić" članarina za 2016. godinu biti će ista kao i za prethodnu, odnosno iznosi 20 kuna za cijelu kalendarsku godinu. Plaćanje godišnje članarine je obveza svakog člana čime se stječu razne pogodnosti i mogućnosti za sudjelovanje u radu i aktivnostima Društva. Svi novi članovi uz članarinu moraju dostaviti svoj OIB, te datum i godinu rođenja.

Comments (0)
Number of views (7841)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

19

pro

2015

Kalendar „DŠR Lančić – Knapić“ za 2016. godinu

Odlukom upravnog odbora "DŠR Lančić-Knapić" izrađeni su kalendari „DŠR Lančić – Knapić“ za 2016. godinu. Kalendari su štampani u vrlo ograničenoj nakladi i dobivaju se na poklon prilikom davanja donacije „DŠR-u Lančić-Knapić“ od minimalno 10 kuna. Kalendari se mogu nabaviti prilikom odvijanja manifestacija u organizaciji DŠR Lančić – Knapić u društvenom domu u Knapiću ili prema dogovoru kod tajnika Društva. Moguće rezervacije kalendara primamo u inbox na Facebook profilu „DŠR Lančić – Knapić“ ili na e-mail dsr.lancic.knapic@gmail.com 

Comments (0)
Number of views (6341)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

14

pro

2015

23. turnir u beli u Lančić-Knapiću: pobjednici Damir Fodrek i Nenad Hrg

U subotu 12.12.2015., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", održan je "23. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem su nastupila 24 kartaška para. U vrlo jakoj konkurenciji 1.mjesto osvojili su Damir Fodrek i Nenad Hrg, 2.mjesto pripalo je paru Zoran Petrinjak i Vanja Hudoletnjak, 3. mjesto osvojio je par Miro Gotal i Marin Martinčević, dok je 4. mjesto zauzeo par Marko Matuza i Dejan Levačić. Pobjedničkom paru - Damiru Fodreku i Nenadu Hrgu ovo je bio 5 naslov prvaka na turnirima u beli u Lančić-Knapiću.
Comments (0)
Number of views (7420)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

3

pro

2015

NAJAVA: „23. turnir u beli u Lančić – Knapiću“

DŠR Lančić – Knapić poziva sve zainteresirane na  „23. turnir u beli u Lančić – Knapiću“ koji će se održati u subotu, 12.12.2015. godine s početkom u 19,00 sati u društvenom domu u Knapiću (NA KATU). Prijave se primaju na dan turnira od 18,30 do 18,45 sati.
Comments (0)
Number of views (13778)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

RSS

Theme picker