Malonogometna ekipa DŠR Lančić – Knapić osvojila 4. mjesto na malonogometnom turniru EDILTEC KUP Lepoglava – veterani.

Administrator 0 270 Article rating: No rating

Malonogometna ekipa Dšr Lančić Knapić sudjelovala je na malonogometnom turniru EDILTEC KUP – u Lepoglavi i nakon 2. utakmice u skupini gdje su ostvarene dvije pobjede, nakon pobjede u četvrtfinalu, u polufinalnoj utakmici izgubili su od ekipe APARTMANI VARJAČIĆ  te su u borbi za treće mjesto također poraženi od ekipe HORTUKULTURE TURČIĆ . Na kraju turnira ekipa Dšr Lančić Knapić osvojila je odlično 4. mjesto.

„12. pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“: po prekrasnom vremenu na pješačenju sudjelovalo 200-njak rekreativaca.

Administrator 0 285 Article rating: No rating

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" je u petak 06.01.2023. godine na blagdan "Sveta tri kralja" održalo svoje 12. tradicionalno pješačenje u sklopu manifestacije " ADVENT U IVANCU " kojemu se odazvalo 197 evidentiranih rekreativaca.

"40. turnir u beli u Lančić-Knapiću". Pobjedu odnio kartaški par Koranić Branko i Fodrek Suzana

Administrator 0 323 Article rating: No rating

"40. turnir u beli u Lančić-Knapiću". Pobjedu odnio kartaški par Koranić Branko i Fodrek Suzana

U subotu 10.12.2022 god., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", u društvenom domu Knapić, održan je "40. turnir u beli". Na turniru je sudjelovalo 18 kartaških parova.

Ekipa ženske sportske rekreacije Lančić – Knapić, na festivalu ženske sportske rekreacije u organizaciji DŠR Salinovec u Ivancu, osvojila je 9. mjesto u ukupnom poretku.

Administrator 0 319 Article rating: No rating

Na Festivalu je sudjelovalo 30 ekipa iz cijele Hrvatske, koje su se natjecale u šest disciplina: ubacivanju lopte u koš, pucanju na rukometni gol, vođenju nogometne lopte između čunjeva, preciznom bacanju kolutova, visećoj kuglani i pikadu

RSS
First567810121314Last

Theme picker

Archive