Košarkaška ekipa Lančić - Knapić osvojila 2. mjesto u Višnjici

Administrator 0 2591 Article rating: No rating

Dana, 02.08.2018 godine, a sve u sklopu manifestacije – "Dani sporta, zabave i kulture", na Višnjici, održan je turnir u košarkaškom haklu „3 na 3“. U iznimno kvalitetnoj haklerskoj konkurenciji, košarkaška ekipa DŠR Lančić – Knapić je osvojila odlično drugo mjesto u ukupnom poretku. Za DŠR Lančić – Knapić su nastupili: Dejan Kušen, Karlo Jakopović i Martin Brezovec.

Radovi na energetskoj obnovi Društvenog doma Lančić-Knapić teku prema zadanoj dinamici.

Administrator 0 90 Article rating: No rating

Radovi na energetskoj obnovi teku prema zadanoj dinamici. U prvoj fazi radova izvršena je demontaža, rušenje i uklanjanje te zemljani radovi. Također, završeni su zidarski i izolaterski radovi. Trenutno se obavljaju  podopolagački radovi.

ODBOJKA NA PIJESKU: Ekipa DŠR Lančić - Knapić treća na jakom turniru ”OCULUS kup Lovrečan”.

Administrator 0 3150 Article rating: No rating

U organizaciji MNK Lovrećan, u nedjelju 30.06.2019 god. održan je turnir u odbojci na pijesku. Prijavilo se ukupno šesnaest ekipa iz Varaždinske, Krapinsko – zagorske i Koprivničko - križevačke županije. Među  prijavljenim ekipama nastupala je i ekipa  „DŠR Lančić-Knapić" u sastavu Karlo Jakopović, Sara Ribić, Mia Ribić,  Drago Pahić i Martin Anđel.

"7. memorijalni malonogometni turnir Dragutin Ribić - Riba" – Salinovec: 3. mjesto za „DŠR Lančić-Knapić“

Administrator 0 3206 Article rating: No rating

U nedjelju 30.06.2019., na malonogometnom igralištu u Salinovcu, u organizaciji „DSR Salinovec“ održan je "7. memorijalni malonogometni turnir: Dragutin Ribić - Riba". Na turniru je nastupila malonogometna ekipa "DŠR Lančić-Knapić i osvojila ukupno 3.mjesto.

ODBOJKA NA PIJESKU: Ekipa DŠR Lančić - Knapić prva na turniru u Ivancu.

Administrator 0 2953 Article rating: No rating

U organizaciji Kluba mladih Ivanec, u subotu 29.06.2019 god. održan je turnir u odbojci na pijesku. Prijavilo se ukupno dvanaest ekipa sa šireg varaždinskog područja. Sudjelovala je i ekipa  „DŠR Lančić-Knapić" u sastavu Karlo Jakopović, Sara Ribić i Martin Anđel, koja je osvojila prvo mjesto.

RSS
124678910Last

Theme picker