10. hrvatski festival sportske rekreacije žena - Knin
Administrator
/ Categories: Vijesti, Rekreacija žena

10. hrvatski festival sportske rekreacije žena - Knin

U subotu 08.11.2014. godine ženska ekipa "Društva za športsku rekreaciju Lančić - Knapić" sudjelovala je na "10. hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena" u Kninu. Natjecanje se odvijalo u 6 rekreativnih disciplina: viseća kuglana, pikado, vođenje nogometne lopte, bacanje loptice u koš, nošenje jajeta u žlici i nabacivanje kolutova. Za "DŠR Lančić - Knapić" su nastupile: Ivana Harjač (voditeljica ekipe), Zdenka Harjač, Suzana Fodrek, Branka Habek, Barbara Habek, Tatjana Mesec, Maja Sever, Katarina Harjač, Božena Friščić i Zvjezdana Posavi.


U konkurenciji 30 ekipa iz cijele Hrvatske, ekipa "DŠR Lančić – Knapića" ukupno je osvojila 16. mjesto.


Rezultati DŠR Lančić – Knapić po disciplinama:

Vođenje nogometne lopte: 15. mjesto

Nošenje jajeta u žlici: 20. mjesto

Viseća kuglana: 8. mjesto

Nabacivanje kolutova: 16. mjesto

Pikado: 21. mjesto

Bacanje loptice u koš: 14. mjesto

UKUPNO: 16. mjesto


Domaćin "10. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" bili su "Savez sportske rekreacije sport za sve Šibensko - kninske županije" i "DSR Knin".

Na "10. hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena" je sudjelovalo 30 ekipa iz 12 hrvatskih županija.

Pobjednice "10. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena" bila je "Dream Team" ekipa "USR Mursko Središće" (na dosadašnjim državnim festivalima žene iz Murskog Središća osvojile su 9 prvih i 1 drugo mjesto u ukupnom poreku), druga je bila "vječno druga" ekipa "USR Mala Subotica", a treća ekipa "DŠR Parejda - Delnice".

Na zamolbu organizatora iz Knina "Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" je za potrebe "Festivala žena" "ustupilo" generalne propozicije i pravila po pojedinačnim disciplinama koje su članovi "DŠR Lančić – Knapić" - Mario Surjak, Vinko Harjač i  Ivan Bakarić pripremili za "9. hrvatski festival sportske rekreacije žena u Ivancu". Također su Kninjanima posuđene 2 viseće kuglane s čunjevima, kuglom i tepisima, te žlice i plastična jaja za disciplinu – "nošenje jajeta u žlici". Također su na put išla i dva člana DŠR Lančić – Knapića – Goran Habek i Božo Lančić koji su pomogli (sudili) pri odvijanju discipline - viseća kuglana. Sve u vezi "DŠR Lančić – Knapić" je koordinirao predsjednik DŠR Lančić – Knapić – Vinko Harjač, koji je također boravio u Kninu.

Ovo je ekipi "DŠR Lančić – Knapić" bio četvrti nastup na "Hrvatskim festivalima sportske rekreacije žena (2011. u Maloj Subotici, 2012. u Biškupcu, 2013. u Ivancu, 2014. u Kninu.).

Previous Article NAJAVA: Ženska ekipa "DŠR Lančić – Knapić" putuje u Knin
Next Article Transverzala Ivančica 2014.
Print
5913 Rate this article:
No rating
Please login or register to post comments.

Theme picker

Archive