20. hrvatski festival sportske rekreacije na selu - Vukosavljevica
Administrator
/ Categories: Vijesti

20. hrvatski festival sportske rekreacije na selu - Vukosavljevica

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" je dana 05.07.2014. nastupilo na "20. hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu ( i 1.međunarodnom)" u Vukosavljevici (Virovitičko-podravska županija). U konkurenciji 13 ekipa, u ukupnom plasmanu osvojeno je odlično 4. mjesto. 


Članovi DŠR-a bili su odlični u "skakanju u vreći" i "nošenju košare na glavi" – 2.mjesto. U "hodanju na štulama" osvojeno je 3. mjesto. U "potezanju štapom" i "skoku u dalj s mjesta (žene)" - osvojeno je 4.mjesto. U "potezanju štrika" zauzeto je 5.mjesto. U "bacanju kamena s ramena" osvojeno je 7.mjesto. U "skoku u dalj s mjesta (muški)" zauzeto je 8.mjesto. U "penjanju uz uže" osvojeno je 10. mjesto i u "nošenju vode u putama" zauzeto je 11. mjesto. SVEUKUPNO = 4.mjesto (197 bodova).


Na put u Vukosavljevicu išlo je 45 članova i simpatizera DŠR Lančić-Knapić i bilo je vrlo zabavno  i izvan sportsko-rekreativnog dijela. Logistika je, naime, bila izuzetno jaka. 


DŠR Lančić - Knapić zahvaljuje se domaćinima iz Vukosavljevice na gostoljubivosti.

 


Previous Article "2. memorijalni malonogometni turnir Dragutin Ribić - Riba" - Salinovec
Next Article NAJAVA: DŠR Lančić-Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na planini Ivanščici
Print
4543 Rate this article:
No rating
Please login or register to post comments.

Theme picker

Archive