3. cross liga Čevo (1. – 5. kolo)
Administrator
/ Categories: Vijesti

3. cross liga Čevo (1. – 5. kolo)

U nedjelju 23.08.2015., održavanjem 5. kola završila je "3. cross liga Čevo". Ukupni pobjednik lige u muškoj konkurenciji je Josip Lacković (AK Sloboda), drugi je bio Vladimir Slunjski (SRD 315 Sjeverozapad), a treći Stjepan Košćak (Individualac – Gornji Kućan). Ukupna pobjednica lige u ženskoj konkurenciji je Ivana Šumečki (HPD Ivančica), druga je bila Marina Obelić (TK Međimurje), a treća Ella Bogdanović (AK Sloboda). U ligi je sudjelovao i član DŠR Lančić-Knapić - Mario Surjak, koji je nastupio na jednom od mogućih pet kola i u ukupnom plasmanu osvojio 72. mjesto. Na ligi je ukupno sudjelovalo 108 natjecatelja.

Ukupni rezultati


5.KOLO
U nedjelju 23.08.2015., održavanjem 5. kola završila je „3. cross liga Čevo". U konkurenciji 72 natjecatelja u petom kolu pobijedio je Josip Lacković (AK Sloboda), drugi je bio Vladimir Slunjski (SRD 315 Sjeverozapad), a treći Krešo Smoljan (TK Marathon 95). Kod žena najbrža je bila Paula Šimunčić (AK Sloboda), druga je bila Ivana Šumečki (HPD Ivančica), a treća Dina Androić (Individualac – Varaždin). U ovome kolu nije nastupio nitko iz redova "DŠR Lančić - Knapić".

REZULTATI 5.kola


4.KOLO
U nedjelju 16.08.2015., održavanjem 4. kola nastavila se „3. cross liga Čevo". U konkurenciji 50 natjecatelja pobijedio je Josip Lacković (AK Sloboda), drugi je bio Goran Strelec (AK Sloboda), a treći Vladimir Slunjski (SRD 315 Sjeverozapad). Kod žena najbrža je bila Paula Šimunčić (AK Sloboda), druga je bila Dina Androić (Individualac – Varaždin), a treća Ivana Šumečki (HPD Ivančica). U ovome kolu nije nastupio nitko iz redova "DŠR Lančić - Knapić".


REZULTATI 4.kola3.KOLO
U nedjelju 09.08.2015., održavanjem 3. izvanrednog kola – „Gore i dolje na Čevu“ (staza dužine 5 km) nastavila se „3. cross liga Čevo". U konkurenciji 52 natjecatelja pobijedio je Marcel Labaš (AK Sloboda), drugi je bio Josip Lacković (AK Sloboda), a treći Vladimir Slunjski (SRD 315 Sjeverozapad). Kod žena najbrža je bila Ivana Šumečki (HPD Ivančica), druga je bila Dina Androić (Individualac - Varaždin), a treća Jelena Domislović (TK Marathon 95). U ovome kolu nastupio je i član "DŠR Lančić - Knapić" – Mario Surjak koji je zauzeo 10. mjesto u ukupnom poretku.

REZULTATI 3.kola

IZVJEŠTAJ ORGANIZATORA2.KOLO
U nedjelju 02.08.2015., održavanjem 2. kola nastavila se „3. cross liga Čevo". U konkurenciji 43 natjecatelja pobijedio je Josip Lacković (AK Sloboda), drugi je bio Miroslav Hainž (SRD 315 Sjeverozapad), a treći Vladimir Slunjski (SRD 315 Sjeverozapad). Kod žena najbrža je bila Ivana Šumečki (HPD Ivančica), druga je bila Ella Bogdanović (AK Sloboda), a treća Jelena Domislović (TK Marathon 95). U ovome kolu nije nastupio nitko iz redova "DŠR Lančić - Knapić".

REZULTATI 2.kola1.KOLO
U nedjelju 26.07.2015., održavanjem 1. kola započela je „3. cross liga Čevo" u organizaciji Josipa Lackovića i prijatelja. U konkurenciji 39 natjecatelja pobjedio je Josip Lacković (AK Sloboda), drugi je bio Vladimir Slunjski (SRD 315 Sjeverozapad), a treći Krešimir Horvat (AK Dinamo Zrinjevac). Kod žena najbrža je bila Ivana Šumečki (HPD Ivančica), druga je bila Ella Bogdanović (AK Sloboda), a treća Jelena Domislović (TK Marathon 95). U ovome kolu nije nastupio nitko iz redova "DŠR Lančić - Knapić".

Start utrke je na mostu preko rijeke Bednje u Završju Podbelskom (ispod samog Čeva) na 220 metara nadmorske visine, a cilj je na vrhu Čeva na 550 metara nadmorske visine. Staza je duga  2015 metara i ekstremno teška s visinskom razlikom većom od 300 metara. Sam cilj nudi jedinstven pogled s vrha Čeva na dolinu Bednje i sva okolna naselja.

REZULTATI 1.kolaPrevious Article ULID: Utrka na Ravnu Goru
Next Article Izlet na more u Crikvenicu – OTKAZAN
Print
51548 Rate this article:
No rating

Documents to download

Please login or register to post comments.

Theme picker

Archive