Izborna skupština „DŠR Lančić – Knapić“ 2018.
Administrator
/ Categories: Vijesti

Izborna skupština „DŠR Lančić – Knapić“ 2018.

U subotu 03.02.2018. godine u društvenom domu u Knapiću održana je Izborna godišnja skupština „DŠR Lančić – Knapić“, te je odlučeno tko će slijedeće 4 godine voditi Društvo. Za predsjednika je izabran Vinko Harjač, zamjenik predsjednika je Božidar Lančić, tajnik Goran Habek i blagajnik Damir Fodrek. U Upravni odbor još su izabrani Ivan Harjač, Marijan Harjač, Gordana Habek, Jurica Sever i Stjepan Banek. U Nadzorni odbor su izabrani: Ivan Friščić – predsjednik, te članovi – Damir Vitez i Miroslav Gotal.

Skupština je jednoglasno prihvatila „Izvještaj o radu u 2017. godini“ kojeg je podnio dosadašnji tajnik - Mario Surjak, „Financijski izvještaj za 2017. godinu“ kojeg je podnio blagajnik - Damir Fodrek i „Izvještaj Nadzornog odbora“ kojeg je podnio Ivan Harjač. Također je jednoglasno prihvaćen „Program rada za 2018. godinu“ kojeg je podnio novi tajnik – Goran Habek, kao i „Financijski plan za 2018. godinu“ kojeg je podnio blagajnik - Damir Fodrek.

Također je donesena i odluka o imenovanju osoba ovlaštenih za zastupanje Društva (Vinko Harjač, Božidar Lančić i Goran Habek); odluka o imenovanju osoba ovlaštenih za potpisivanje financijske dokumentacije Društva (Vinko Harjač, Goran Habek i Damir Fodrek);  kao i odluka o izmjenama i dopunama Statuta Društva.

Osim članova „DŠR Lančić-Knapić“ Skupštini su prisustvovali slijedeći uzvanici: Stjepan Hudoletnjak (Grad Ivanec), Boris Gotal i Daniel Vlaisavljević (Zajednica sportskih udruga grada Ivanca), Draženko Jakopović (Sportsko ribolovno društvo Ivanec), Tomica Matučec, Kruno Lepoglavec, Mladen Mudri Brežni i Nedeljko Lončar (DŠR Salinovec), te Dragutin Varga (Itas Prvomajska).

Zahvalnice za izniman doprinos i pomoć u radu „DŠR Lančić-Knapić“ u 2017. godini primili su: HEW Ivanec, Zvonko Habek, Turistička zajednica grada Ivanca, ITAS Prvomajska, Keramika Mecena, Josip Surjak, Rudolf Lančić, Ciglana Cerje Tužno, Conexin, Restoran Lipi, Krešimir Futura, Ljudvek Cikač, Nenad Hrg i Vladimir Hrg (svima koji nisu prisustvovali Skupštini zahvalnice će se uručiti naknadno).

Nakon službenog dijela Skupštine slijedio je neformalni dio - domjenak i zabava.


Previous Article Publikacije "DŠR Lančić-Knapić"
Next Article Dodijeljena priznanja "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" za 2017. godinu: Nagrade primili članovi "DŠR Lančić-Knapić" – Marijan Harjač i Ivan Friščić
Print
5046 Rate this article:
3.0
Please login or register to post comments.

Theme picker

Archive