Novinarka i reporterka "Jutarnjeg lista" Gordana Grgas posjetila članice ženske sportske rekreacije DŠR Lančić - Knapić.
Administrator
/ Categories: Rekreacija žena, Izdvojeno

Novinarka i reporterka "Jutarnjeg lista" Gordana Grgas posjetila članice ženske sportske rekreacije DŠR Lančić - Knapić.

“ Političke igre bez granica, kao i svuda, u kojima se “strancima” teško snaći. Naši domaćini u Lančić-Knapiću ih registriraju, ali radije ne komentiraju. Dobre su volje, napokon im je lani obnovljen društveni dom koji su podigli vlastitim rukama i samodoprinosom 1982. godine (za obnovu je povučeno 1,08 milijuna kuna), jedva čekaju sportsko-rekreacijski centar koji će narasti pored obližnjeg jezera. Ekipa žena, članice športsko-rekreacijskog društva sa stotinjak članova, nedavno su osvojile treće mjesto na natjecanju u Virovitici. U istom sastavu obilaze rekreacijske festivale već nekoliko godina. Discipline? Ubacivanje lopte u koš, pucanje na rukometni gol, vođenje nogometne lopte između čunjeva, bacanje kolutova, viseća kuglana i pikado. Najmlađe su Marijeta i Barbara Habek, srednjoškolke, u varaždinskoj strukovnoj školi uče modni dizajn. S njima vježbaju i mama i baka, a najstarija, umirovljenica Katarina Harjač, ima 65 godina. Ruka joj je u zavoju, ali to nije posljedica vježbanja. Spremna je za poziranje. Zafrkava se. Smijeh odzvanja potkrovljem.”
Previous Article "38. turnir u beli u Lančić-Knapiću". Pobjedu odnio kartaški par Ivica Kranjčec i Željko Kranjčec.
Next Article Održana redovna godišnja skupština 2020.
Print
174 Rate this article:
No rating
Please login or register to post comments.

Theme picker

Archive