Završila „2. ljetna trkačka liga - Vinskim putevima Lančić – Knapića": pobjednici Alen Čretni i Marina Lančić
Administrator
/ Categories: Vijesti

Završila „2. ljetna trkačka liga - Vinskim putevima Lančić – Knapića": pobjednici Alen Čretni i Marina Lančić

U srijedu 31.08.2016., u organizaciji "Društva za športsku rekreaciju Lančić - Knapić", održavanjem četvrtog kola završila je „2. ljetna trkačka liga - Vinskim putevima Lančić – Knapića“. Ukupni pobjednik lige u muškoj konkurenciji je Alen Čretni (USR Lepoglava), drugi je bio Mario Surjak (DŠR Lančić-Knapić), a treći Josip Jakop (TK Ivančica Ivanec). Ukupna pobjednica lige u ženskoj konkurenciji je Marina Lančić (DŠR Lančić-Knapić).

Nakon održane utrke četvrtog kola slijedilo je proglašenje ukupno najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji koji su primili medalje, koje im je uručio predsjednik DŠR Lančić-Knapić – Vinko Harjač. Slijedio je domjenak i okrepa, te veselo druženje za kraj lige u društvenom domu u Knapiću.

Rekord staze kod muških u 2. kolu postavio je Alen Čretni – 0:22:48, a kod žena također u 2.kolu postavila je Marina Lančić – 0:37:14.

4.kolo
Pobjednik utrke 4. kola u muškoj konkurenciji bio je Alen Čretni (USR Lepoglava), dok je u ženskoj konkurenciji najbolja bila Marina Lančić (DŠR Lančić-Knapić). Trčalo se valovitom, kružnom stazom s uzbrdicama i nizbrdicama dugom 5,5 kilometara. Startalo se kod društvenog doma u Knapiću, pa na brijeg preko vinorodnih „bregova“ Vrha i Skradnjaka, pa na „dol“ kroz šumu opet do cilja kod društvenog doma u Knapiću.


4. kolo - REZULTATI


„2. ljetna trkačka liga - Vinskim putevima Lančić – Knapića" – UKUPNI REZULTATI
Previous Article 5. biciklijada – „Med Skrajski bregi“
Next Article 1. odbojkaški turnir rekreativnih momčadi - Prekno 2016.: ekipa DŠR Lančić-Knapić osvojila 2. mjesto
Print
11972 Rate this article:
No rating

Documents to download

Please login or register to post comments.

Theme picker

Archive