Novinarka i reporterka "Jutarnjeg lista" Gordana Grgas posjetila članice ženske sportske rekreacije DŠR Lančić - Knapić.

Published on nedjelja, 26. siječnja 2020.

Novinarka i reporterka "Jutarnjeg lista" Gordana Grgas posjetila članice ženske sportske rekreacije DŠR Lančić - Knapić.

“ Političke igre bez granica, kao i svuda, u kojima se “strancima” teško snaći. Naši domaćini u Lančić-Knapiću ih registriraju, ali radije ne komentiraju. Dobre su volje, napokon im je lani obnovljen društveni dom koji su podigli vlastitim rukama i samodoprinosom 1982. godine (za obnovu je povučeno 1,08 milijuna kuna), jedva čekaju sportsko-rekreacijski centar koji će narasti pored obližnjeg jezera. Ekipa žena, članice športsko-rekreacijskog društva sa stotinjak članova, nedavno su osvojile treće mjesto na natjecanju u Virovitici. U istom sastavu obilaze rekreacijske festivale već nekoliko godina. Discipline? Ubacivanje lopte u koš, pucanje na rukometni gol, vođenje nogometne lopte između čunjeva, bacanje kolutova, viseća kuglana i pikado. Najmlađe su Marijeta i Barbara Habek, srednjoškolke, u varaždinskoj strukovnoj školi uče modni dizajn. S njima vježbaju i mama i baka, a najstarija, umirovljenica Katarina Harjač, ima 65 godina. Ruka joj je u zavoju, ali to nije posljedica vježbanja. Spremna je za poziranje. Zafrkava se. Smijeh odzvanja potkrovljem.”
Rate this article:
No rating
Comments (0)Number of views (76)

Author: Administrator

Categories: Rekreacija žena, Izdvojeno

Tags:

Print
Please login or register to post comments.

Theme picker