28

vlj

2012

"11. turnir u beli u Lančiću": pobijedile Katarina i Ivanka

U subotu 25.02. u društvenom domu u Knapiću održan je „11.Turnir u beli“ u organizaciji DŠR Lančić – Knapić.  U konkurenciji rekordnih 25 kartaških parova najbolje su bile Katarina i Ivanka. Drugo mjesto osvojio je par Varga / Colarić, treći su bili Čiček J./ Pablo, a četvrti Harjač I. / Blinker.

Comments (0)
Number of views (8307)
Article rating: 5.0

28

vlj

2012

DŠR Lančić - Knapiću dodijeljeno visoko priznanje Hrvatskog saveza športske rekreacije

U petak 24.02.2012. "Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" primilo je visoko priznanje "Hrvatskog saveza sportske rekreacije Sport za sve". DŠR Lančić-Knapić je nagrađeno "PLAKETOM ZA POSTIGNUTE REZULTATE I RAZNOVRSNOST SPORTSKO - REKREACIJSKOG PROGRAMA ZA 2011.GODINU". Predsjednik DŠR Lančić-Knapić - Vinko Harjač je u ime DŠR-a primio plaketu u Zagrebu na svečanoj sjednici Skupštine "Hrvatskog saveza sportske rekreacije Sport za sve". Isto tako, primljeno je i „Priznanje za uspješnu organizaciju i provedbu sportsko-rekreacijskih natjecanja i aktivnosti „Sport za sve“ na lokalnoj razini u 2011. godini“.  
Comments (0)
Number of views (5794)
Article rating: No rating

28

vlj

2012

"2. zimska stolnoteniska liga Lančić – Knapić 2011.-2012." ušla u samu završnicu

U nedjelju 26.02. održan je sedmi  termin "2.Zimske lige u stolnom tenisu Lančić-Knapić 2011 / 2012" u organizaciji „DŠR Lančić – Knapić“, u društvenom domu u Knapiću. Liga je ušla u samu završnicu, te će se prema predviđanjima organizatora odigrati još jedan, ili najviše dva termina (ovisi o dolasku igrača).  Nastavak lige je u nedjelju 04.03. s početkom u 16,00 sati.

Comments (0)
Number of views (6072)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

11

vlj

2012

"DŠR Lančić - Knapić" primilo zahvalnicu za očuvanje starih sportova od "DŠR Salinovec"

U subotu 11.02.2012. godine predstavnici DŠR Lančić - Knapić: Vinko Harjač - predsjednik, Mario Surjak - tajnik i Tomica Lukavski - član Nadzornog odbora, prisustvovali su redovnoj godišnjoj Skupštini "DŠR Salinovec" u prostorijama stare škole u Salinovcu. U sklopu Skupštine predsjednik DŠR Salinovec - Stjepan Hudoletnjak, uručio je zahvalnicu "DŠR-u Lančić - Knapić" za višegodišnji doprinos u očuvanju starih sportova u Salinovcu.
Comments (0)
Number of views (7094)
Article rating: No rating

10

vlj

2012

Prikaz trofejne sobe DŠR Lančić - Knapić

U posljednjih nekoliko mjeseci članovi DŠR Lančić - Knapić učinili su na desetke radnih akcija u društvenom domu u Knapiću, pa ćemo Vam fotografijama pokušati predočiti radno-stvaralački proces i rezultate tih radnih akcija. Posebna stvar kojom se članovi DŠR-a najviše ponose je ideja uređenja trofejne sobe, koja je nakon mjesec dana rada - postavljanja pločica, fugiranja, skidanja ljepila, gletanja, malanja, farbanja i još koječega, pretvorena u stvarnost. U trofejnoj sobi izloženi su svi pehari i priznanja koje je društvo primilo i koje će tek primiti, a uz to služi i kao soba za sastanke. Posebnost trofejne sobe je ručno naslikan veliki znak DŠR-a po cijelome zidu. 
Comments (0)
Number of views (6329)
Article rating: 5.0
RSS

Theme picker