25

srp

2017

NAJAVA: DŠR Lančić-Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na planini Ivančici u sklopu akcije „Kretanje – zdravlje“

„DŠR Lančić – Knapić“ za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na vrhu planine Ivančice u sklopu "34. akcije Kretanje - zdravlje" koja će se u organizaciji "HPD Ivančica Ivanec" održati u nedjelju 30.07.2017. godine.

Comments (0)
Number of views (8123)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

24

srp

2017

Akcija pješačenja na planinu Ivančicu – „Krenimo u susret zdravlju“ (1986. - 2017.)

U „Akciji pješačenja na planinu Ivančicu – Krenimo u susret zdravlju“ u organizaciji „HPD-a Ivančica Ivanec“, "DŠR Lančić-Knapić" od svoga osnivanja (1986.g.) sudjeluje svake godine i to u većini godina organizirano s više od 50-ak članova i simpatizera. Na vrhu Ivančice članovi DŠR-a se uključuju u sportsko-rekreativni dio programa, gdje se najčešće obavi prava berba pehara i medalja. Akcija „Kretanje – zdravlje“ zauzima posebno mjesto među članovima DŠR Lančić-Knapić, jer je kontinuitet sudjelovanja na njoj među najučestalijima od svih aktivnosti.

Comments (0)
Number of views (9364)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Izdvojeno

Tags:

24

srp

2017

5. cross liga Čevo (1. kolo)

U nedjelju 23.07.2017., održavanjem 1. kola započela je „5. cross liga Čevo" u organizaciji Josipa Lackovića i prijatelja. U konkurenciji 77 natjecatelja pobjedio je Bruno Kos (AK Rudolf Perešin), drugi je bio Vladimir Slunjski (AK Varaždin), a treći Dinko Solić (AK Varaždin). Kod žena najbrža je bila Paula Šimunčić (AK Sloboda), druga je bila Mateja Kaniški (AK Varaždin), a treća Štefica Bubnjarić (AK Varaždin). Od članova "DŠR Lančić-Knapić" nastupio je Mario Surjak koji je zauzeo 6. mjesto u ukupnom poretku s rezultatom 0:18:41.

Comments (0)
Number of views (7208)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

23

srp

2017

Turnir u odbojci na pijesku – BadlFest no.6. Aquae Vivae – Krapinske Toplice

U subotu 22.07.2017. u Krapinskim Tolicama u organizaciji „ŽOK Toplice“ održan je „Turnir u odbojci na pijesku za muške (mix)“. Ukupno je nastupilo jedanaest ekipa, a među njima sudjelovala je i ekipa „DŠR Lančić-Knapić“ u sastavu: Karlo Jakopović, Martin Anđel, Vanja Kušen i Goran Šantalab. Igralo se sustavom igre „tri na tri“ (+ izmjena).

Comments (0)
Number of views (8276)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

18

srp

2017

2. memorijalni turnir u odbojci na pijesku – Ivanec: ekipa DŠR Lančić-Knapić osvojila 1. mjesto (muški) i 2. mjesto (žene)

U nedjelju 16.07.2017. u organizaciji „ŽOK-a Ivanec“ i „UDVDR Ogranak Ivanec“  na igralištu u sklopu „Teniskog centra Ivanec“ održan je „2. memorijalni i 5. otvoreni turnir u odbojci na pijesku – Ivanec“  u spomen na poginule branitelje Željka Putara Grdaka i Romana Ribića. Turnir se održavao u 3 kategorije – muški, žene i mlađe odbojkašice (ukupno su sudjelovale 22 ekipe). Kod muških 1. mjesto osvojila je ekipa DŠR Lančić-Knapić (Martin Anđel i Karlo Jakopović), dok je kod žena ekipa DŠR Lančić-Knapić (Barbara Habek i Erika Kljunić) osvojila 2.mjesto.

Comments (0)
Number of views (6613)
Article rating: 2.0
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

RSS

Theme picker