29

stu

2014

Provođenje rekreacije stolnog tenisa za članove DŠR Lančić – Knapić

U četvrtak 27.11.2014. "Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" ponovno je počelo s provođenjem sportske rekreacije – igranje stolnog tenisa u društvenom domu u Knapiću. Rekreacija se do daljnjega provodi dva puta tjedno (utorak i četvrtak) u terminu 18,00 – 21,00 sat. U rekreaciji mogu sudjelovati svi ČLANOVI "DŠR Lančić – Knapić". Igra se na dva stola za stolni tenis. Voditelj rekreacije igranja stolnog tenisa je Marijan Harjač.

Comments (0)
Number of views (9471)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

29

stu

2014

"18. turnir u beli u Lančić-Knapiću": pobjednici Petra Kraš i Josip Čiček

U subotu 29.11.2014., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", održan je "18. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo rekordnih 32 kartaška para. Ovaj turnir bio je osim po broju sudionika, poseban i po mnogo čemu drugome (u finalu turnira igrale su čak tri žene). Sve u svemu, u jakoj i brojnoj konkurenciji 1.mjesto osvojili su: Josip Čiček i Petra Kraš, koji su u finalu pobijedili par – Suzana Fodrek i Višnja Videc. Treće mjesto osvojio je par iz Višnjice – Galinec i Tolić, a četvrti su bili Lončar i Varga.

Comments (0)
Number of views (6781)
Article rating: 2.0
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

25

stu

2014

Članstvo u "Društvu za športsku rekreaciju Lančić - Knapić"

Odlukom upravnog odbora "DŠR Lančić-Knapić" članarina za 2015. godinu biti će ista kao i za prethodnu, odnosno iznosi 20 kuna za cijelu godinu. Plaćanje godišnje članarine je obveza svakog člana čime se stječu razne pogodnosti i mogućnosti za sudjelovanje u radu i aktivnostima Društva. Prema novom "Zakonu o udrugama" koji je stupio na snagu 01.10.2014. godine, sve udruge u Hrvatskoj moraju obavezno voditi detaljnu evidenciju svojih članova koja uključuje podatke o: osobnom imenu i prezimenu, OIB-u, datumu i godini rođenja, datumu pristupanja udruzi, a može sadržavati i druge podatke. Te podatke Društvo nigdje neće objaviti javno (osim imena i prezimena člana na "popisu članova DŠR Lančić-Knapić" - na web stranici), a služit će isključivo za davanje na uvid nadležnim državnim tijelima (inspekcijama) koje to zatraže. 

Comments (0)
Number of views (7038)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

25

stu

2014

Kalendari za 2015. godinu

Odlukom upravnog odbora "DŠR Lančić-Knapić" napravljeni su prekrasni kalendari DŠR-a za 2015. godinu. Kalendari su štampani u ograničenoj nakladi i dobivaju se na poklon prilikom davanja donacije DŠR-u. Dobivene donacije uložit će se u daljnji rad i aktivnosti DŠR-a, a prvo će se tim donacijama pokušati pokriti troškovi darova za darivanje djece iz Lančić – Knapića povodom manifestacije dočeka Svetog Nikole u organizaciji DŠR-a. Kalendari se mogu nabaviti prilikom odvijanja manifestacija u organizaciji DŠR Lančić – Knapić u društvenom domu u Knapiću.
Comments (0)
Number of views (7266)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

24

stu

2014

Rekreacija stolnog tenisa za članove DŠR Lančić – Knapić

Nakon duže stanke, "Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" ponovno počinje s provođenjem sportske rekreacije – igranje stolnog tenisa u društvenom domu u Knapiću. Rekreacija će se do daljnjega provoditi dva puta tjedno (utorak i četvrtak) u terminu 18,00 – 21,00 sat. U rekreaciji mogu sudjelovati svi članovi "DŠR Lančić – Knapić". Igra se na dva stola za stolni tenis. Voditelj rekreacije igranja stolnog tenisa je Marijan Harjač. Prvi termin rekreacije je u četvrtak 27.11.2014. s početkom u 18,00 sati.

Comments (0)
Number of views (10231)
Article rating: 5.0
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

RSS

Theme picker