29

sij

2015

Dodijeljena priznanja "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" za 2014. godinu: nagrade primili i članovi "DŠR Lančić-Knapić" - Marijeta Habek i Damir Fodrek

U amfiteatru Srednje škole Ivanec 30.01.2015., u organizaciji "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca", održano je svečano proglašenje najboljih sportaša, ekipa i sportskih djelatnika grada Ivanca za 2014. godinu. Među njima, nagrađeni su i članovi "Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić". Članica DŠR-a - Marijeta Habek, primila je "nagradu za mladu, perspektivnu sportašicu grada Ivanca". Blagajnik DŠR-a - Damir Fodrek, primio je "godišnju nagradu" za postizanje izuzetnih  rezultata u organizaciji rada DŠR Lančić-Knapić. Ivan Bakarić, kojeg je kandidirala druga  udruga, a posljednjih je nekoliko godina član DŠR Lančić-Knapić - primio je nagradu za životno djelo.

Comments (0)
Number of views (6687)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

18

sij

2015

Jubilarni "20. turnir u beli u Lančić-Knapiću" s rekordna 42 kartaška para: pobjednici Damir Fodrek i Nenad Hrg

U subotu 17.01.2015., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", održan je jubilarni "20. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo rekordnih, nevjerojatnih 42 kartaška para. U jakoj i brojnoj konkurenciji 1.mjesto osvojili su po četvrti puta Damir Fodrek i Nenad Hrg, koji su finalu porazili žensku kombinaciju - Suzanu Fodrek i Višnju Videc. U razigravanju za treće mjesto Darko Petrinjak i Josip Jagić bili su bolji od ženske kombinacije Milena Golubić / Marijana Videc.

Comments (0)
Number of views (8276)
Article rating: 4.1
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

9

sij

2015

NAJAVA: DŠR Lančić-Knapić na "11. otvorenom zimskom turniru u malom nogometu: Karlovačko kup – Lepoglava 2015"

U organizaciji "Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave" i "Kluba igrača malog nogometa Lepoglava" 10.siječnja 2015. godine počinje "11. otvoreni zimski turnir u malom nogometu: Karlovačko kup – Lepoglava 2015". Na turniru sudjeluje 48 seniorskih i 12 veteranskih momčadi, a među njima i ekipa "DŠR Lančić-Knapić" koja se nalazi u skupini sa slijedećim momčadima:


Comments (0)
Number of views (11925)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

7

sij

2015

5. pješačenje na blagdan "Sveta tri kralja": sudjelovalo 250 rekreativaca

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" je u utorak 06.01.2015.godine na blagdan "Sveta tri kralja" održalo svoje peto tradicionalno pješačenje kojemu se odazvalo oko 250 rekreativaca. Varaždin, Čakovec, Ivanec, Križevci, Lepoglava, Cvetlin, Gečkovec, Kučan Gornji, Štrigova, Ivanečki Vrhovec, Vuglovec, Novaki, Nedeljanec, Krušljevec, Tužno, Črešnjevo, Rinkovec, Varaždin Breg, Selnik, Koretinec, Vinica, Kaniža, Višnjica, Cerje Nebojse, Jerovec, Lovrećan, Mihovljan: neka su od mjesta odakle su u Lančić - Knapić pristigli rekreativci svih uzrasta i podjednake zastupljenosti oba spola. Osim njih u pješačenju je sudjelovao velik broj domaćih rekreativaca iz Lančić – Knapića.

Comments (0)
Number of views (7632)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

RSS

Theme picker