29

ožu

2014

Uređenje terena za seoske sportove

U subotu 29.03.2014. članovi DŠR Lančić – Knapić napravili su radnu akciju uređenja i čišćenja terena za seoske sportove. Okupljanje je bilo kod Matišićevog bajera u Lančiću u 10,00 sati ujutro. Cilj radne akcije je bio na "Božovoj njivi" napraviti preduvjete za igralište za seoske igre gdje će članovi DŠR-a Lančić-Knapić moći uvježbavati discipline starih seoskih sportova, a u bliskoj budućnosti i organizirati neke igre za svoje članstvo. Akcija pod vodstvom Gorana Habeka je protekla uspješno i sve zacrtano je u potpunosti ostvareno.

Comments (0)
Number of views (5646)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

25

ožu

2014

Prijavite se i trčite za DŠR Lančić-Knapić na utrkama i trkačkim ligama u našem kraju!

Stiglo je proljeće, a sa njime i trkačka natjecanja u našemu kraju. Stoga pozivamo članove i članice (i one koji će to tek postati) DŠR Lančić-Knapića – trkače i rekreativce, da se prijave na trkačka natjecanja, te trče za DŠR Lančić-Knapić. Svi nastupi trkača koji će nastupati za DŠR Lančić – Knapić će se redovno medijski pratiti preko službene web i facebook stranice DŠR Lančić-Knapić. Aktivniji trkači dobit će i službenu zelenu majicu DŠR Lančić – Knapića.  

Comments (0)
Number of views (5177)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

16

ožu

2014

"17. turnir u beli u Lančić - Knapiću": pobjedio par Bregović i Bregović

U subotu 15.03.2014., u organizaciji "Društva za športsku rekreaciju Lančić - Knapić", održan je "17. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću. U konkurenciji 23 kartaška para, 1.mjesto osvojio je par – Bregović i Bregović, koji su u finalu pobijedili par – Drmac i Štruklec. Treće mjesto osvojio je par – Siro i Kranjc.

Comments (0)
Number of views (7502)
Article rating: 4.6
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

1

ožu

2014

NAJAVA: Druženje članova i simpatizera DŠR Lančić-Knapić i mještana Lančić-Knapića na Veliku subotu povodom Uskrsa

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić - Knapić" u suradnji s "Mjesnim odborom Lančić – Knapić" organiziraju na Veliku subotu 19.04.2014. s početkom u 18,00 sati, povodom nadolazećeg velikog hrvatskog blagdana Uskrsa – " Druženje članova i simpatizera DŠR Lančić-Knapić i mještana Lančić – Knapića" u društvenom domu u Knapiću. U slučaju lijepog vremena druženje će se odvijati i vani, na parkiralištu, pokraj društvenog doma.

Comments (0)
Number of views (5903)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

RSS

Theme picker