24

srp

2016

NAJAVA: DŠR Lančić-Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na planini Ivanščici u sklopu akcije „Kretanje – zdravlje“

DŠR Lančić - Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na vrhu planine Ivanščice u sklopu "33. akcije Kretanje - zdravlje" koja će se u organizaciji "HPD Ivančica" održati u nedjelju 31.07.2016. godine.

Comments (0)
Number of views (5623)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

24

srp

2016

1. memorijalni turnir u odbojci na pijesku – Ivanec: ekipa DŠR Lančić-Knapić osvojila 1. mjesto

U subotu 23.07.2016. u organizaciji ŽOK-a Ivanec i UDVDR Ogranak Ivanec održan je „1. memorijalni turnir u odbojci na pijesku – Ivanec“  u spomen na poginule branitelje Željka Putara Grdaka i Romana Ribića. Na turniru je sudjelovalo 13 ekipa (igralo se dva na dva), a među njima i dvije ekipe DŠR Lančić-Knapića (dozvoljen je bio nastup muško-muških i muško-ženskih parova). Za drugu ekipu DŠR-a nastupili su Goran Habek i Maja Brlenić koji su završili nastup u skupini s jednom pobjedom i dva poraza. Prva ekipa DŠR-a u sastavu Martin Anđel i Karlo Jakopović osvojila je 1. mjesto na turniru.

Comments (0)
Number of views (6509)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

24

srp

2016

4. turnir u odbojci na pijesku za žene - Ivanec

U subotu 23.07.2016. u organizaciji ŽOK-a Ivanec održan je“ 4. turnir u odbojci na pijesku za žene – Ivanec“. Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa (igralo se dva na dva), a među njima i ekipa DŠR Lančić-Knapić (Barbara Habek i Sara Gotal) koja je osvojila 4. mjesto na turniru.

Comments (0)
Number of views (5765)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

24

srp

2016

19. malonogometni turnir "Tri hrvatska viteza" – Cvetlin

U subotu 23.07.2016., na igralištu u Cvetlinu, u organizaciji USR Cvetlin održan je 19. malonogometni turnir "Tri hrvatska viteza" – Cvetlin. Turnir se igrao u spomen na poginule hrvatske branitelje – Ivana Čižića, Slavka Smiljana i Krešu Šmintića.  Na turniru je nastupila malonogometna ekipa "DŠR Lančić-Knapić/Izletište Jarki" u sastavu: Marijan Harjač, Ivan Županić, Jurica Sever, Marko Maloić, Krunoslav Pečevski, Miroslav Murić, Josip Fodrek, Luka Lančić, Mario Hogge, Mario Pintarić, Matej Šagij i Filip Šagij. 

Comments (0)
Number of views (8105)
Article rating: 5.0
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

24

srp

2016

3. juniorski malonogometni turnir - Cvetlin

U petak 22.07.2016., na igralištu u Cvetlinu, u organizaciji USR Cvetlin održan je „3. juniorski malonogometni turnir – Cvetlin“ za igrače rođene 1998. godine i mlađe. Na turniru je nastupila malonogometna ekipa "DŠR Lančić-Knapić“ u sastavu: Alen Sitar, Leonardo Videc, Luka Hlevnjak, Domagoj Habek, Dominik Vanjek i Nikola Grabar. Ekipa DŠR Lančić-Knapić svoj nastup na turniru završila je nakon odigrane tri utakmice u skupini.

Comments (0)
Number of views (5883)
Article rating: 2.0
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

RSS

Theme picker