25

svi

2014

DŠR Lančić – Knapić primilo zahvalnicu od udruge "Ivanečko sunce"

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" primilo je zahvalnicu od udruge "Ivanečko sunce" – za potporu na sportskim susretima udruga "Igrom do prijateljstva" 2014. godine. Riječ je o prvim sportskim susretima udruga za osobe s mentalnom retardacijom održanim u Ivancu 17.05.2014., a "DŠR Lančić – Knapić" je susrete potpomoglo posuđivanjem nekoliko sportsko - rekreativnih rekvizita. 

Comments (0)
Number of views (7442)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

24

svi

2014

Uređenje terena za seoske sportove – akcija br. 2

U subotu 24.05.2014. članovi DŠR Lančić – Knapić odazovali su se na drugi dio radne akcije uređenja terena za seoske sportove na "Božovoj njivi" kod Matišićevog bajera u Lančiću. Nakon što je prije dva mjeseca obavljen prvi dio akcije, sada je obavljena košnja trave. U slijedećoj, trećoj fazi radnih akcija trebalo bi se u zemlju zakopati stup za disciplinu – "Penjanje na stup". Također bi se trebale potegnuti linije za ostale discipline seoskih sportova. Krajnji cilj radne akcije je na Božovoj njivi napraviti preduvjete za igralište za seoske igre gdje će članovi DŠR-a Lančić-Knapić moći uvježbavati discipline starih seoskih sportova, a u bliskoj budućnosti i organizirati neke igre za svoje članstvo. Voditelj radne akcije bio je Goran Habek – Kouč.

Comments (0)
Number of views (7465)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

17

svi

2014

"3. malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića": pobjedila ekipa "Down Town"

U subotu 17.05.2014., na igralištu Osnovne škole u Ivancu, u organizaciji DŠR Lančić – Knapić, pred brojnim navijačima i gledateljima održao se "3. malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića". Prvo mjesto i treću godinu zaredom osvojio je Down Town (mještani donjeg Lančića – voditelj Marijan Harjač), druga je bila ekipa Žgaravice (mještani srednjeg Lančića – voditelj Jurica Sever), treći je bio Gastal (mještani Knapića – voditelj Stjepan Banek) i četvrto mjesto pripalo je ekipi Gastritisa (mještani gornjeg Lančića – voditelj Mirko Friščić).

Comments (0)
Number of views (6560)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

12

svi

2014

Konj Vertical – proljeće 2014. (1. - 6. kolo)

U nedjelju 11.05.2014., završila je liga " Konj Vertical - proljeće 2014."  u organizaciji "SRD 315 Sjeverozapad". Održalo se ukupno 6 kola. Utrka je uspon sa startom od Prigorca na parkiralištu (450 m) do cilja na vrhu Ivanščice ispred planinarskog doma (1050 m) legendarnom planinarskom stazom "Konj" (dužina 2,6 km). U ukupnom poretku kod muških, u konkurenciji 29 natjecatelja, nastupio je i član DŠR Lančić-Knapić - Mario Surjak, koji je nastupio na svih 6 kola i u ukupnom poretku osvojio je 4. mjesto. Najbolji kod muških bio je Zoran Bregović, drugi je bio Vladimir Slunjski, a treći Josip Jakop. Najbolja kod žena je bila Sanja Keretić, druga je bila Ivana Šumečki, a treća Ivana Antolković. Rekord staze kod muških drži Nikola Špoljar - 24:47, a kod žena Valentina Belović – 32:53.

Comments (0)
Number of views (10905)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

11

svi

2014

Najava: "5. cross utrka Lančić-Knapić 2014." (+ dječje utrke)

"5. cross utrka Lančić-Knapić", u organizaciji "Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" održat će se u nedjelju 01.06.2014. godine u prijepodnevnim satima. Prije glavne utrke održat će se dječje utrke pod sloganom – "Trčanje je radost". Mjesto održavanja: Lančić-Knapić, grad Ivanec, Varaždinska županija, Hrvatska. Pozivaju se SVI zainteresirani trkači, sportaši i rekreativci da trčanjem ili hodanjem prođu ovu zanimljivu kros stazu na obroncima planine Ivanščice, koja vodi kroz prekrasan zagorski krajolik. Nakon utrke slijedi domjenak, okrepa i ugodno druženje u društvenom domu u Knapiću. Detaljne informacije o utrci saznajte u nastavku teksta...

Comments (0)
Number of views (8471)
Article rating: 5.0
Read more

Categories: Vijesti, Najave

Tags:

RSS

Theme picker