26

srp

2019

Radovi na energetskoj obnovi Društvenog doma Lančić-Knapić teku prema zadanoj dinamici.

Radovi na energetskoj obnovi teku prema zadanoj dinamici. U prvoj fazi radova izvršena je demontaža, rušenje i uklanjanje te zemljani radovi. Također, završeni su zidarski i izolaterski radovi. Trenutno se obavljaju  podopolagački radovi.

Comments (0)
Number of views (1143)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Izdvojeno

Tags:

21

srp

2019

NAJAVA: DŠR Lančić-Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na planini Ivančici u sklopu akcije „Kretanje – zdravlje“

„DŠR Lančić – Knapić“ za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na vrhu planine Ivančice u sklopu "36. akcije Kretanje - zdravlje" koja će se u organizaciji "HPD Ivančica Ivanec" održati u nedjelju 28.07.2019. godine.

OTKAZANO

zbog lošeg vremena


Comments (0)
Number of views (5858)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Najave

Tags:

2

srp

2019

ODBOJKA NA PIJESKU: Ekipa DŠR Lančić - Knapić treća na jakom turniru ”OCULUS kup Lovrečan”.

U organizaciji MNK Lovrećan, u nedjelju 30.06.2019 god. održan je turnir u odbojci na pijesku. Prijavilo se ukupno šesnaest ekipa iz Varaždinske, Krapinsko – zagorske i Koprivničko - križevačke županije. Među  prijavljenim ekipama nastupala je i ekipa  „DŠR Lančić-Knapić" u sastavu Karlo Jakopović, Sara Ribić, Mia Ribić,  Drago Pahić i Martin Anđel.

Comments (0)
Number of views (6757)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

1

srp

2019

"7. memorijalni malonogometni turnir Dragutin Ribić - Riba" – Salinovec: 3. mjesto za „DŠR Lančić-Knapić“

U nedjelju 30.06.2019., na malonogometnom igralištu u Salinovcu, u organizaciji „DSR Salinovec“ održan je "7. memorijalni malonogometni turnir: Dragutin Ribić - Riba". Na turniru je nastupila malonogometna ekipa "DŠR Lančić-Knapić i osvojila ukupno 3.mjesto.

Comments (0)
Number of views (6908)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

RSS

Theme picker