29

ožu

2016

5. Dravski ultracross

Na "Uskrsni ponedjeljak" 28.03.2016. u organizaciji "TK Marathon 95", održana je utrka – "5. Dravski ultracross" dužine 16,2 km., na kojoj je sudjelovalo rekordnih 95 trkača. U muškoj konkurenciji pobijedio je Matija Zadravec, drugi je bio Mario Špoljar, a treći Damir Balaško. Kod žena najbrža je bila Mirela Turk, drugo mjesto je osvojila Alenka Horvat, a treće – Katarina Nestić. Na utrci je nastupio član DŠR Lančić-Knapić – Mario Surjak, koji je zauzeo 26. mjesto u ukupnom poretku (13. mjesto u kategoriji – "Seniori") s rezultatom 1:12:24.

Comments (0)
Number of views (6484)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

22

ožu

2016

Po starim gradinama: Belecgrad

U nedjelju 20.03.2016. „HPD Ivančica Ivanec“ organiziralo je planinarski izlet: „Po starim gradinama: Belecgrad“. Ukupno je pješačilo 15-ak sudionika, a među njima i član „DŠR Lančić-Knapić“ – Božidar Lančić. Polazak je bio s Žganog vina i išlo se preko Mrzljaka, Grobeka i Črnih mlaka, pa na južnu padinu Ivančice gdje su se prošle „Belige“, „Babin zub“, „Osinec“ te gradina Belecgrad. Nakon odmora slijedio je povratak preko „Brane" i „Hanjžice“ na vrh Ivančice. Slijedio je odmor u planinarskom domu na vrhu Ivančice i povratak na Žgano vino.

Comments (0)
Number of views (6615)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

21

ožu

2016

"Mini-treking: Ivančica 2016.": Mario Surjak osvojio 3. mjesto

U subotu 19.03.2016., u organizaciji "SRD 315 Sjeverozapad", održala se "Mini-treking utrka: Ivančica“. Staza sa startom i ciljem na Žganom vinu je bila zanimljiva s mnogo uspona i silazaka; teren je bio raznovrsan – suho, mokro, blato, snjeg. Start je bio kronometarski (pojedinačni start svake minute); natjecatelji su uz pomoć karte sami birali optimalan put i obilazili kontrolne točke. Ukupno je nastupilo 28 natjecatelja. Pobjednik utrke  u muškoj konkurenciji bio je Marko Leljak, drugi je bio Miroslav Hainž, dok je član „DŠR Lančić-Knapić“ – Mario Surjak osvojio 3.mjesto s rezultatom 2:28:35. Kod žena najbolja je bila Smiljana Janžek, druga je bila Maja Grgurić, a treća Vanja Ilisić.

Comments (0)
Number of views (6920)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

21

ožu

2016

7. stolnoteniski turnir Lančić-Knapić: pobjednik Stjepan Dubovečak

U nedjelju 20.03.2016., u društvenom domu u Knapiću, "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" organiziralo je "7. stolnoteniski turnir Lančić-Knapić". Nastupilo je 8 stolnotenisača iz Ivanca, Lepoglave, Jerovca, Žarovnice, Dubravca i Lančić - Knapića. Sistem igre je bio prvo u dvije skupine po 4 igrača, a zatim u drugom krugu  na ispadanje. Nakon odigranog turnira prvo mjesto osvojio je Stjepan Dubovečak (USR Lepoglava), drugi je bio Dragutin Posenjak (DŠR Žarovnica), treći je bio Mladen Kruhoberec (DSR Klenovnik), dok je četvrti bio Igor Bistrović iz Lepoglave.

Comments (0)
Number of views (6401)
Article rating: 5.0
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

20

ožu

2016

2. stolnoteniski turnir članova „DŠR Lančić-Knapić“: pobjednik Mario Sever

U subotu 19.03.2016., u društvenom domu u Knapiću, "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" organiziralo je „2. stolnoteniski turnir članova DŠR Lančić-Knapić“. Nastupilo je dvanaest stolnotenisača, a sistem igre je bio prvo u dvije skupine po 6 igrača, nakon čega su 4 najbolja iz svake skupine prošla u drugi krug i zatim se igralo na ispadanje. Nakon odigranog turnira prvo mjesto osvojio je Mario Sever, drugi je bio Krunoslav Pečevski, treće mjesto je osvojio Neven Varga, dok je četvrti bio Mario Hogge.

Comments (0)
Number of views (12506)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

RSS

Theme picker