29

sij

2011

Godišnja skupština 2011.

U društvenom domu u Knapiću održana je redovna godišnja Skupština DŠR Lančić-Knapić. Pred više od stotinu članova, mještana, gostiju i uzvanika Skupštinom je predsjedavao predsjednik DŠR-a Vinko Harjač. 
Komentari (-) Pogledano (2724) Ocjena članka: Nema ocjene

28

sij

2011

Marino Lančić - mladi, perspektivni sportaš grada Ivanca u 2010. godini

Član DŠR Lančić-Knapić - Marino Lančić primio je diplomu i statuu kao mladi perspektivni sportaš grada Ivanca u 2010. godini. U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Ivanca, priznanje je primio u amfiteatru Srednje škole Ivanec na svečanosti dodjele nagrada najboljim sportašima i ekipama grada Ivanca u 2010. godini. 
Komentari (-) Pogledano (3076) Ocjena članka: Nema ocjene

15

sij

2011

Izaslanstvo DŠR Lančić-Knapić u Salinovcu

Predsjednik DŠR-a Lančić-Knapić - Vinko Harjač i tajnik Mario Surjak prisustvovali su redovnoj godišnjoj, a nakon toga i svečanoj Skupštini DŠR-a Salinovec. Svečana Skupština DŠR-a Salinovec održana je povodom trideset godišnjice postojanja DŠR-a Salinovec.
Komentari (-) Pogledano (2674) Ocjena članka: Nema ocjene

15

sij

2011

"7. turnir u beli u Lančić-Knapiću": pobjednici Damir Fodrek i Nenad Hrg

Održan je "7. Turnir u beli" u organizaciji DŠR Lančić-Knapić u društvenom domu u Knapiću. U konkurenciji 16 parova najviše kartaškog umijeća pokazali su Damir Fodrek i Nenad Hrg koji su osvojili prvo mjesto, porazivši u finalu Tomicu Lukavskog i Gorana Pavlinu.
Komentari (-) Pogledano (3395) Ocjena članka: Nema ocjene

7

sij

2011

Malonogometni turnir - "Elkom kup Ivanec 2011."

Na malonogometnom turniru "Elkom kup Ivanec 2011" DŠR Lančić-Knapić je nastupio na tri utakmice u skupini.
Komentari (-) Pogledano (3204) Ocjena članka: Nema ocjene

6

sij

2011

1. pješačenje na blagdan "Sveta tri kralja"

Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić je u četvrtak na "Tri kralja" organiziralo za svoje članove i simpatizere grupno pješačenje rutom "Knapić – Risje - Žgano vino – Skradnjak". U akciji je sudjelovalo preko 40 sudionika od kojih je polovica prošla čitavu zadanu rutu od otprilike 10 kilometara, dok su ostali pješačili manje zahtjevnijom i kraćom stazom. Nakon obavljene pješačke rute sudionici akcije su se ulogorili ispod Skradnjaka i družili u šumi uz čaj, kuhano vino i jeger na vatrici.
Komentari (-) Pogledano (2990) Ocjena članka: Nema ocjene