29

stu

2014

Provođenje rekreacije stolnog tenisa za članove DŠR Lančić – Knapić

U četvrtak 27.11.2014. "Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" ponovno je počelo s provođenjem sportske rekreacije – igranje stolnog tenisa u društvenom domu u Knapiću. Rekreacija se do daljnjega provodi dva puta tjedno (utorak i četvrtak) u terminu 18,00 – 21,00 sat. U rekreaciji mogu sudjelovati svi ČLANOVI "DŠR Lančić – Knapić". Igra se na dva stola za stolni tenis. Voditelj rekreacije igranja stolnog tenisa je Marijan Harjač.

Komentari (-) Pogledano (6422) Ocjena članka: Nema ocjene

29

stu

2014

"18. turnir u beli u Lančić-Knapiću": pobjednici Petra Kraš i Josip Čiček

U subotu 29.11.2014., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", održan je "18. turnir u beli" u društvenom domu u Knapiću na kojem je nastupilo rekordnih 32 kartaška para. Ovaj turnir bio je osim po broju sudionika, poseban i po mnogo čemu drugome (u finalu turnira igrale su čak tri žene). Sve u svemu, u jakoj i brojnoj konkurenciji 1.mjesto osvojili su: Josip Čiček i Petra Kraš, koji su u finalu pobijedili par – Suzana Fodrek i Višnja Videc. Treće mjesto osvojio je par iz Višnjice – Galinec i Tolić, a četvrti su bili Lončar i Varga.

Komentari (-) Pogledano (4761) Ocjena članka: Nema ocjene

25

stu

2014

Članstvo u "Društvu za športsku rekreaciju Lančić - Knapić"

Odlukom upravnog odbora "DŠR Lančić-Knapić" članarina za 2015. godinu biti će ista kao i za prethodnu, odnosno iznosi 20 kuna za cijelu godinu. Plaćanje godišnje članarine je obveza svakog člana čime se stječu razne pogodnosti i mogućnosti za sudjelovanje u radu i aktivnostima Društva. Prema novom "Zakonu o udrugama" koji je stupio na snagu 01.10.2014. godine, sve udruge u Hrvatskoj moraju obavezno voditi detaljnu evidenciju svojih članova koja uključuje podatke o: osobnom imenu i prezimenu, OIB-u, datumu i godini rođenja, datumu pristupanja udruzi, a može sadržavati i druge podatke. Te podatke Društvo nigdje neće objaviti javno (osim imena i prezimena člana na "popisu članova DŠR Lančić-Knapić" - na web stranici), a služit će isključivo za davanje na uvid nadležnim državnim tijelima (inspekcijama) koje to zatraže. 

Komentari (-) Pogledano (5207) Ocjena članka: Nema ocjene

25

stu

2014

Kalendari za 2015. godinu

Odlukom upravnog odbora "DŠR Lančić-Knapić" napravljeni su prekrasni kalendari DŠR-a za 2015. godinu. Kalendari su štampani u ograničenoj nakladi i dobivaju se na poklon prilikom davanja donacije DŠR-u. Dobivene donacije uložit će se u daljnji rad i aktivnosti DŠR-a, a prvo će se tim donacijama pokušati pokriti troškovi darova za darivanje djece iz Lančić – Knapića povodom manifestacije dočeka Svetog Nikole u organizaciji DŠR-a. Kalendari se mogu nabaviti prilikom odvijanja manifestacija u organizaciji DŠR Lančić – Knapić u društvenom domu u Knapiću.
Komentari (-) Pogledano (5335) Ocjena članka: Nema ocjene

24

stu

2014

Rekreacija stolnog tenisa za članove DŠR Lančić – Knapić

Nakon duže stanke, "Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" ponovno počinje s provođenjem sportske rekreacije – igranje stolnog tenisa u društvenom domu u Knapiću. Rekreacija će se do daljnjega provoditi dva puta tjedno (utorak i četvrtak) u terminu 18,00 – 21,00 sat. U rekreaciji mogu sudjelovati svi članovi "DŠR Lančić – Knapić". Igra se na dva stola za stolni tenis. Voditelj rekreacije igranja stolnog tenisa je Marijan Harjač. Prvi termin rekreacije je u četvrtak 27.11.2014. s početkom u 18,00 sati.

Komentari (-) Pogledano (6796) Ocjena članka: 5.0

23

stu

2014

Transverzala Ivančica 2014.

U subotu 22.11.2014., u organizaciji "SRD 315 Sjeverozapad", održala se treking utrka "Transverzala Ivančica 2014". Na treking utrci (natjecatelji uz pomoć karte sami biraju optimalan put i obilaze kontrolne točke) dugoj cca 38 kilometara nastupio je i član DŠR Lančić – Knapić: Mario Surjak, koji je osvojio 12. mjesto, prošavši utrku za 7:32:38. Surjak je utrku prošao u grupi s Krunom Kučejom (UKS Bedenec) i Ivanom Gotalom (TK Ivančica) i ukupno su napravili 41 km. Start utrke je bio u Golubovcu na željezničkoj stanici, a cilj u Podevčevu u kafiću Brk. Kontrolne točke bile su: 1.Veliko Kalce (vrh); 2.Vilinska špica (vrh), 3.Pasarićev dom (vrh Ivančice); 4.Lujčekova hiža na Pokojcu; 5.Čevo (kućica kod križa). Ukupno je nastupilo 49 natjecatelja, a utrku je završilo njih 29.

Komentari (-) Pogledano (4605) Ocjena članka: 4.8

9

stu

2014

10. hrvatski festival sportske rekreacije žena - Knin

U subotu 08.11.2014. godine ženska ekipa "Društva za športsku rekreaciju Lančić - Knapić" sudjelovala je na "10. hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena" u Kninu. Natjecanje se odvijalo u 6 rekreativnih disciplina: viseća kuglana, pikado, vođenje nogometne lopte, bacanje loptice u koš, nošenje jajeta u žlici i nabacivanje kolutova. Za "DŠR Lančić - Knapić" su nastupile: Ivana Harjač (voditeljica ekipe), Zdenka Harjač, Suzana Fodrek, Branka Habek, Barbara Habek, Tatjana Mesec, Maja Sever, Katarina Harjač, Božena Friščić i Zvjezdana Posavi.

Komentari (-) Pogledano (4973) Ocjena članka: Nema ocjene

6

stu

2014

NAJAVA: Ženska ekipa "DŠR Lančić – Knapić" putuje u Knin

U subotu 08.11.2014. godine ženska ekipa "Društva za športsku rekreaciju Lančić - Knapić" putuje u Knin na "10. hrvatski festival sportske rekreacije žena". Ekipe iz cijele Hrvatske natjecat će se u 6 rekreativnih disciplina: viseća kuglana, pikado, vođenje nogometne lopte, bacanje loptice u koš, nošenje jajeta u žlici i bacanje kolutova. Za "DŠR Lančić - Knapić" će nastupiti: Ivana Harjač, Zdenka Harjač, Suzana Fodrek, Branka Habek, Barbara Habek, Tatjana Mesec, Maja Sever, Katarina Harjač, Božena Friščić i Nikolina Bregović.

Komentari (-) Pogledano (6412) Ocjena članka: Nema ocjene