28

pro

2016

NAJAVA: 7. pješačenje na blagdan "Sveta tri kralja" u organizaciji "DŠR Lančić - Knapić"

„Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić“ za sve zainteresirane rekreativce svih uzrasta, organizira tradicionalno sedmo grupno PJEŠAČENJE na blagdan "SVETA TRI KRALJA" u petak 06.01.2017.godine s početkom u 9,00 sati ujutro.
Komentari (-) Pogledano (6526) Ocjena članka: Nema ocjene

27

pro

2016

Dobitnici priznanja "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" za 2016. godinu iz "DŠR Lančić-Knapić": Božidar Lančić i Jurica Sever

U prostorijama Gradske vijećnice Ivanec, 27.12.2016. godine održana je Skupština "Zajednice sportskih udruga grada Ivanca" na kojoj je donesena odluka o najboljim ivanečkim sportašima i djelatnicima u  sportu za 2016. godinu, a među kojima su i dva člana DŠR Lančić-Knapić. Božidar Lančić primit će nagradu - "Zlatna plaketa", a Jurica Sever primit će nagradu - "Diploma". Nagrade će se dodijeliti u amfiteatru Srednje škole Ivanec krajem mjeseca siječnja 2017. godine.

Komentari (-) Pogledano (6579) Ocjena članka: Nema ocjene

26

pro

2016

7. Beciklin zimska cross liga Lužec (1. - 3. kolo)

U ponedjeljak, na praznik Štefanje, 26.12.2016., nakon 3 održana kola završila je "7. Beciklin zimska cross liga Lužec" u organizaciji "BK Maraton Kreidler" iz Novog Marofa. Ukupno je u ligi sudjelovalo 33 trkača, a natjecalo se u dvije muške kategorije i jednoj ženskoj. Kod žena pobijedila je Jelena Domislović (TK Marathon 95). U kategoriji "Muški 1" (1981. godište i mlađi) pobijedio je Josip Meštrić (BK Maraton), a u kategoriji Muški 2 (1980. godište i stariji) pobijedio je Ivica Plantak (TK Ivančica). Od članova DŠR Lančić-Knapić na sva tri kola nastupio je Mario Surjak koji je u ukupnom poretku u kategoriji "Muški 2" osvojio 4.mjesto s najboljim rezultatom - 0:45:18. Ukupno su se bodovali nastupi u dva najbolja kola.


Komentari (-) Pogledano (8264) Ocjena članka: Nema ocjene

19

pro

2016

"Sportsko ribolovno društvo Ivanec" obilježilo 60 godina postojanja: "DŠR Lančić-Knapić" primilo "Zahvalnicu za posebni doprinos"

U četvrtak 15.12.2016. u amfiteatru Srednje škole Ivanec održana je svečana skupština "Sportsko ribolovnog društva Ivanec" povodom obilježavanja 60 godina postojanja i rada. Između ostalog, zaslužnima su dodijeljena priznanja i zahvale, a "Zahvalnicu za posebni doprinos povodom 60. godišnjice postojanja i rada Društva" primilo je i "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić". Zahvalnicu je u ime Društva primio predsjednik DŠR-a Vinko Harjač.

Komentari (-) Pogledano (5339) Ocjena članka: Nema ocjene

15

pro

2016

Kada će biti predstavljen projekt „Sportsko-rekreacijskog centra“ u Lančić–Knapiću? Kronologija.

Na „Aktualnom satu“ ivanečkog „Gradskog vijeća“ 23.11.2016. postavljeno je pitanje: „Do kuda se došlo s aktivnostima vezanim uz izgradnju i uređenje sportsko rekreacijskog centra u Lančiću?“ S obzirom na to pitanje i gradonačelnikov odgovor, objavljujemo cijelu kronologiju javnih zapisa o tome pitanju.

Komentari (-) Pogledano (6316) Ocjena članka: Nema ocjene

10

pro

2016

1.rekreativni susreti žena Varaždinske županije – Lančić-Knapić: pobijedila ekipa „Udruga građana Prigorec“

„Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić“ je u subotu 10.12.2016. organiziralo u društvenom domu u Knapiću „1. rekreativne susrete žena Varaždinske županije – Lančić-Knapić“.  Pobijedila je ekipa „Udruga građana Prigorec“, druga je bila ekipa DŠR Salinovec, treća ekipa – „Udruga žena Podevčevo“, a četvrta ekipa „DŠR Lančić-Knapić“.

Komentari (-) Pogledano (20475) Ocjena članka: Nema ocjene

9

pro

2016

Vinko Harjač primio najviše priznanje HSSR-a: „Medalju Mirko Relac" za životno djelo

U petak, 09.12.2016., Vinko Harjač – predsjednik DŠR Lančić-Knapić, primio je najviše priznanje za razvoj sportske rekreacije „Hrvatskog saveza sportske rekreacije“ – „Medalju Mirko Relac” za životno djelo. Dodjela nagrada održala se na svečanoj Skupštini HSSR-a povodom "Dana sportske rekreacije Hrvatske“ u Zagrebu u Domu sportova. Ova nagrada dodjeljuje se samo jednoj osobi godišnje i predstavlja veliko priznanje Vinku Harjaču kao sportsko-rekreativnom volonteru s više od 45 godina u sportu i rekreaciji.

Komentari (-) Pogledano (12910) Ocjena članka: 4.0

9

pro

2016

DŠR Lančić-Knapić primilo priznanje HSSR-a: Plaketu za postignute rezultate u obilježavanju "Svjetskog dana pješačenja"

U petak, 09.12.2016., DŠR Lančić-Knapić je primilo priznanje „Hrvatskog saveza sportske rekreacije“ - Plaketu za postignute rezultate u obilježavanju "Svjetskog dana pješačenja". Osim plakete, primljeno je i „Priznanje za uspješnu organizaciju i provedbu sportsko-rekreacijskih natjecanja i aktivnosti na lokalnoj razini“. Dodjela nagrada održala se na svečanoj Skupštini HSSR-a povodom "Dana sportske rekreacije Hrvatske“ u Zagrebu u Domu sportova, a u ime „DŠR Lančić-Knapića“ primio ih je Vinko Harjač – predsjednik DŠR-a. 

Komentari (-) Pogledano (5977) Ocjena članka: Nema ocjene

5

pro

2016

NAJAVA: 1. rekreativni susreti žena Varaždinske županije – Lančić-Knapić

„Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić“ u subotu 10.12.2016. organizira u društvenom domu u Knapiću „1. rekreativne susrete žena Varaždinske županije – Lančić-Knapić“. Natjecateljski program sastoji se od pet sportsko-rekreativnih disciplina: viseća kuglana, pikado, bacanje loptice u koš, gađanje kolutima i skok u dalj s mjesta. 

Komentari (-) Pogledano (12311) Ocjena članka: Nema ocjene

4

pro

2016

Kalendar "DŠR Lančić-Knapić" za 2017. godinu

Odlukom Upravnog odbora "DŠR Lančić-Knapić" napravljeni su kalendari „DŠR Lančić – Knapić“ za 2017. godinu. Kalendari su tiskani u vrlo ograničenoj nakladi i mogu se nabaviti prilikom odvijanja manifestacija u organizaciji "DŠR Lančić – Knapić" u društvenom domu u Knapiću ili prema dogovoru kod tajnika Društva.
Komentari (-) Pogledano (5740) Ocjena članka: Nema ocjene