13

ožu

2018

Članovi DŠR Lančić - Knapić uredili prostorije koje koriste u društvenom domu u Knapiću.

Počevši sredinom veljaće ove godine, članovi Društva odlučili su se na uređivanje prostorija koje koriste u društvenom domu u Knapiću. Izgrađena su metalna vrata, ( vrata izradili: BOŽIDAR LANČIĆ i IVAN HARJAČ, te obojali GORAN HABEK i BOŽIDAR LANČIĆ), napravljeni su novi stolovi (stolove napravili: VINKO HARJAČ, BOŽIDAR LANČIĆ, IVAN HARJAČ), obojan je hodnik i sala za druženje (bojali BANEK STJEPAN, GORAN HABEK, BOŽIDAR LANČIĆ), i postavljena je nova halogena rasvjeta u hodniku (postavio: MARIJAN HARJAČ). izgrađena je nova polica za sportske rekvizite (izgradio: VINKO HARJAČ), te je donacijski dobivena škrinja ladičarka za potrebe Društva (donirao BOŽIDAR LANČIĆ).

Komentari (-) Pogledano (3677) Ocjena članka: Nema ocjene

13

ožu

2018

NAJAVA: 7. malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića

 Dana 31.03.2018. godine sa početkom u 11.00 sati, u dvorani Srednje škole u Ivancu, u organizaciji DŠR Lančić –Knapić održat će se „7. Malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića“.
Komentari (-) Pogledano (3733) Ocjena članka: Nema ocjene

6

ožu

2018

Članovi kuglačke sekcije Dšr Lančić- Knapić na rekreaciji u Lepoglavi.

Odlukom upravnog odbora, Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić osnovana je KUGLAČKA SEKCIJA, čiji je voditelj Banek Stjepan. Članovi kuglačke sekcije redovito jednom tjedno rekreativno kuglaju u prostorijama kuglane u Lepoglavi.

Komentari (-) Pogledano (4127) Ocjena članka: Nema ocjene