22

tra

2012

"1. malonogometni turnir mještana Lančić-Knapića": pobjedila ekipa "Down Town-a"

U subotu 21.04.2012., na igralištu osnovne škole u Ivancu, u organizaciji DŠR Lančić – Knapić, pred brojnim navijačima i gledateljima održao se "1. Malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića". 

Komentari (-) Pogledano (4359) Ocjena članka: Nema ocjene

22

tra

2012

Ekološka akcija "Zelena čistka 2012." u Lančić - Knapiću

U subotu 21.04.  članovi DŠR Lančić – Knapić i mještani MO Lančić – Knapić uključili su se u ekološku akciju "Zelena čistka" – čišćenje otpada iz prirode. U akciji je sudjelovalo preko dvadeset ljudi, koji su se podijelili u tri grupe, te su uklanjali otpad iz prirode u Lančić – Knapiću. 

Komentari (-) Pogledano (3884) Ocjena članka: Nema ocjene

16

tra

2012

Predstavljanje malonogometnih dresova DŠR Lančić – Knapića

Odlukom Upravnog odbora DŠR Lančić – Knapić, u 2012. godini kupljeni su kompleti dresova (majica + gaćice) za mali nogomet Legea (11 za igrače + 1 golmanski), te su dodatno tiskani na prednju stranu majice - mali broj, mali znak DŠR-a, te natpis – "www.dsr-lancic-knapic.hr" . Na stražnju stranu majice tiskan je natpis – DŠR LANČIĆ-KNAPIĆ, te veliki broj.

Komentari (-) Pogledano (6211) Ocjena članka: Nema ocjene

12

tra

2012

Poziv na ekološku akciju "Zelena čistka" - uklanjanje otpada iz prirode u Lančić - Knapiću

DŠR Lančić – Knapić i MO Lančić – Knapić pozivaju sve mještane Lančić – Knapića, te članove i simpatizere DŠR Lančić – Knapić, da se uključe u ekološku akciju "Zelena čistka" – čišćenje otpada iz prirode, koja će se na području Lančić - Knapića održati u subotu 21.04.2012. godine. Okupljanje mještana i članova DŠR-a je ispred društvenog doma u Knapiću, u 08,00 sati ujutro.

Komentari (-) Pogledano (4156) Ocjena članka: 5.0

10

tra

2012

Poziv na: "1. Malonogometni turnir mještana Lančić - Knapića"

U subotu 21.04.2012. s početkom u 15,00 sati, na igralištu osnovne škole u Ivancu, u organizaciji DŠR Lančić – Knapić, održat će se "1. Malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića".

Komentari (-) Pogledano (5197) Ocjena članka: Nema ocjene

9

tra

2012

Obilježavanje narodnog običaja "Paljenja vuzemnice" u Lančić – Knapiću

U subotu 07.04. , u organizaciji DŠR Lančić – Knapić, organizirano je druženje članova i simpatizera DŠR Lančić – Knapić i mještana Lančić – Knapića prigodom obilježavanja starog hrvatskog narodnog običaja – "Paljenja Vuzemnice". Iako je jaka kiša odgodila "Paljenje Vuzemnice" i druženje kod etno kućice u Knapiću, prema prethodno dogovorenom rezervnom planu, druženje je održano u društvenom domu u Knapiću.

Komentari (-) Pogledano (5900) Ocjena članka: Nema ocjene

9

tra

2012

"Uskršnja izložba 2012." u Ivancu

U subotu 07.04. održana je "Uskrsna izložba" u centru Ivancu gdje se sa svojim radovima predstavio i DŠR Lančić - Knapić, za što je zaslužna ženska sekcija DŠR-a, koja se potrudila oko izrade uskrsnih izložaka, ukrasa i suvenira. Izložba provedena u organizaciji Grada Ivanca i udruga u kulturi tradicionalno je imala humanitarni karakter, tako da će se dio prihoda koje su prikupile članice DŠR Lančić – Knapić donirati ivanečkoj gradskoj humanitarnoj fundaciji "Pro vitae" za pomoć bolesnoj djeci i obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija.

Komentari (-) Pogledano (5747) Ocjena članka: Nema ocjene

5

tra

2012

DŠR Lančić – Knapić u časopisu "Sport za sve"

U novom 69. broju časopisa Hrvatskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" izašao je članak o dodjeli priznanja na državnoj razini pojedincima i udrugama za organizaciju i provedbu sportsko rekreacijskih natjecanja i aktivnosti u 2011. godini. Između ostalog objavljene su i dvije fotografije na kojima je predsjednik DŠR Lančić – Knapić – Vinko Harjač, koji je u ime društva primio plaketu za raznovrsnost programa, oblika i sadržaja rada te postignutih rezultata DŠR Lančić – Knapića u 2011. godini.

Komentari (-) Pogledano (5554) Ocjena članka: Nema ocjene

5

tra

2012

Poziv na "Uskršnju izložbu" u Ivancu na kojoj će se predstaviti i DŠR Lančić-Knapić

U subotu 07.04. od 8 sati ujutro, na USKRSNOJ IZLOŽBI u Ivancu - ispred Gradske vijećnice, između ostalih, svoj štand će imati i DŠR LANČIĆ - KNAPIĆ, za što je zaslužna ŽENSKA SEKCIJA DŠR-a, koja se potrudila oko izrade uskrsnih izložaka i čije će predstavnice biti na štandu, tako da pri njima možete nabaviti prigodne ukrase i suvenire koji zaista izgledaju vrhunski.

Komentari (-) Pogledano (4053) Ocjena članka: Nema ocjene

3

tra

2012

Malonogometni turnir za igrače mlađih kategorija - Bedenec 2012.

U nedjelju 01.04.2012. malonogometna ekipa DŠR Lančić – Knapić-a nastupila je na tradicionalnom malonogometnom turniru u Bedencu za igrače rođene 1991. godine i mlađe. Usprkos pokazanoj solidnoj igri u dvije utakmice u skupini, dogodila su se dva minimalna poraza: DŠR Lančić – Knapić – Pusti Duh 0:1 i DŠR Lančić – Knapić – Superior 0:1. Za DŠR Lančić – Knapić su nastupili slijedeći igrači: Marino Lančić, Adam Šoštar, Matija Šambar, Hrvoje Tatarević, Dejan Strugar, Edrian Kušter, Matija Županić i Jurica Jagetić.

Komentari (-) Pogledano (4710) Ocjena članka: Nema ocjene