27

sij

2012

Vinko Harjač primio "Nagradu za životno djelo"

U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Ivanca, u petak 27.01.2012. godine u amfiteatru Srednje škole Ivanec održano je svečano proglašenje najboljih sportaša i ekipa u 2011. godini. Vinko Harjač, predsjednik DŠR Lančić - Knapić primio je "Nagradu za životno djelo". Također je DŠR-u Lančić-Knapić dodijeljena posebna nagrada - "Diploma" za izniman doprinos razvitku sportske rekreacije koju je u ime DŠR Lančić - Knapić primio tajnik Mario Surjak. Izvan navedene svečanosti, Vinku Harjaču uručena je umjetnička slika za sve zasluge koje je napravio za DŠR Lančić-Knapić, a koju mu je u ime svih članova DŠR Lančić-Knapić predao tajnik DŠR-a Mario Surjak.
Komentari (-) Pogledano (4597) Ocjena članka: 5.0

14

sij

2012

Godišnja skupština 2012.

U subotu 14.01.2012. godine održana je redovna godišnja Skupština DŠR Lančić-Knapić u društvenom domu u Knapiću. Pred mnogobrojnim članovima društva i uzvanicima, Skupštinu je vodio predsjednik DŠR-a Vinko Harjač.  
Komentari (-) Pogledano (4963) Ocjena članka: 5.0

29

pro

2011

Lijepe vijesti za DŠR Lančić-Knapić na kraju 2011. godine

"Zajednica sportskih udruga Grada Ivanca" odlučila je da VINKO HARJAČ - predsjednik
"Društva za športsku rekreaciju Lančić-Knapić", dobije "NAGRADU ZA ŽIVOTNO DJELO".
(Nagrada za životno djelo dodjeljuje se kao najviše priznanje pojedincu za sportska
dostignuća u dugogodišnjem radu na popularizaciji, unapređenju, podizanju kvalitete te promidžbi Ivanečkog sporta kroz najmanje 40 godina svog sportskog djelovanja, bilo kao sportaš, trener, sportski djelatnik, sudac, sportski animator, sportski publicist, sportski liječnik i slično.)
Komentari (-) Pogledano (3672) Ocjena članka: 5.0

26

stu

2011

"9. turnir u beli u Lančić - Knapiću": pobijedili Robert Vuglač i Mario Sever

U subotu 26.11.2011. godine u društvenom domu u Knapiću održan je 9.Turnir u beli. U konkurenciji 21. natjecateljskog para najboljim kartašima pokazali su se Robert Vuglać i Mario Sever koji su u finalu pobijedili par Bregović / Bregović. U borbi za treće mjesto Vukas i Robert bili su bolji od para Barlek / Picek. 
Komentari (-) Pogledano (4133) Ocjena članka: Nema ocjene

11

stu

2011

Predsjednik DŠR-a sudjelovao na stručnoj konferenciji u Čakovcu

U petak 11.11.2011., predsjednik "Društva za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" - Vinko Harjač, sudjelovao je na stručnoj konferenciji na temu "Stanje i perspektiva daljnjeg razvoja sportske rekreacije u Hrvatskoj".
Komentari (-) Pogledano (2715) Ocjena članka: Nema ocjene

14

svi

2011

Obilježeno 25 godina postojanja DŠR Lančić-Knapić

U subotu 14.05.2011. godine u društvenom domu u Knapiću održana je svečana sjednica "Društva za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" povodom obilježavanja 25 godina postojanja. 
Komentari (-) Pogledano (2814) Ocjena članka: Nema ocjene

8

svi

2011

Završeni sportsko - rekreativni susreti za mještane Lančić - Knapića: "Stari - Mladi"

Nakon nekoliko vikenda odigravanja, u nedjelju 08.05. završili su sportski susreti "Stari-Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Susrete mještana u 16 sportskih i rekreativnih disciplina je organiziralo "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić". "Mladi" su pobijedili u: "malom nogometu", "stolnom tenisu", "skoku u dalj s mjesta" i "trčanju u vreći". "Stari" su pobijedili u "sportskom ribolovu", "košarki", "visećoj kuglani", "pikadu", "šahu", "hodanju na štakama","bacanju potkove", "bacanju kamena s ramena", "potezanju štapa", "potezanju užeta" i "dvoboju izbornika i kapetana (ispijanju litre gemišta po ekipi)". U "beli" je bilo neriješeno, tako da je ukupni bodovni rezultat bio 11,5 naprema 4,5 u korist "Starih", čime su Stari osvojili prijelazni pehar. 
Komentari (-) Pogledano (3160) Ocjena članka: Nema ocjene

27

vlj

2010

Izborna skupština 2010.

U subotu 27.02.2010. godine u društvenom domu u Knapiću održana je izborna godišnja skupština Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić. Za novog predsjednika izabran je Vinko Harjač, dopredsjednik je postao Siniša Matuza, tajnik Mario Surjak i blagajnik Damir Fodrek. U Upravni odbor još su izabrani Nikola Kušter, Jurica Sever, Davor Čiček, Marijan Harjač i Žarko Hrkač.
Komentari (-) Pogledano (3479) Ocjena članka: Nema ocjene