8

svi

2011

Završeni sportsko - rekreativni susreti za mještane Lančić - Knapića: "Stari - Mladi"

Nakon nekoliko vikenda odigravanja, u nedjelju 08.05. završili su sportski susreti "Stari-Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Susrete mještana u 16 sportskih i rekreativnih disciplina je organiziralo "Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić". "Mladi" su pobijedili u: "malom nogometu", "stolnom tenisu", "skoku u dalj s mjesta" i "trčanju u vreći". "Stari" su pobijedili u "sportskom ribolovu", "košarki", "visećoj kuglani", "pikadu", "šahu", "hodanju na štakama","bacanju potkove", "bacanju kamena s ramena", "potezanju štapa", "potezanju užeta" i "dvoboju izbornika i kapetana (ispijanju litre gemišta po ekipi)". U "beli" je bilo neriješeno, tako da je ukupni bodovni rezultat bio 11,5 naprema 4,5 u korist "Starih", čime su Stari osvojili prijelazni pehar. 
Komentari (-) Pogledano (3158) Ocjena članka: Nema ocjene

17

tra

2011

"Stari" dominantni u košarci

Ispred društvenog doma u Knapiću održana je šesta disciplina - "košarka (hakl)" u sportskim susretima "Stari" - "Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Odigrane su dvije utakmice do 21 i Stari su uvjerljivo slavili u oba susreta. Vrijedi spomenuti da je hakl došla pogledati i brojna publika. 
Komentari (-) Pogledano (3713) Ocjena članka: Nema ocjene

17

tra

2011

Nakon neizvjesne završnice Stari pobijedili u pikadu

U društvenom doma u Knapiću, nakon košarke, održana je sedma disciplina - "pikado" u sportskim susretima "Stari" - "Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Mladi su brzo došli do prve tri pobjede i izgledalo je da je sve gotovo, ali Stari se bude i preokreću rezultat na 4:3. Mirko Friščić izjednačava na 4:4 i odlučujući meč ostao je na Mariu Cvetku i Rudolfu Lančiću. U infarkt završnici Cvetko pobjeđuje i Stari osvajaju nove bodove. Ukupni rezultat 5:4 za Stare.
Komentari (-) Pogledano (3250) Ocjena članka: Nema ocjene

17

tra

2011

Stari lisci nisu dopustili iznenađenje u šahu

U društvenom doma u Knapiću održana je osma disciplina - "šah" u sportskim susretima "Stari" - "Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Igralo se na vrijeme, svatko je imao 15 minuta za razmišljanje, jednom s bijelim, jednom s crnim figurama. Stari, prekaljeni šahovski lisci nisu dopustili mladim snagama da im uzmu niti pola boda.
Komentari (-) Pogledano (3458) Ocjena članka: Nema ocjene

16

tra

2011

Bez pobjednika u beli - "Stari" - "Mladi" 2:2

U društvenom domu u Knapiću nakon viseće kuglane održana je peta disciplina - "bela" u sportskim susretima "Stari" - "Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Odigrane su četiri partije na dvije dobivene i ukupni je rezultat bio neriješen 2:2. 
Komentari (-) Pogledano (3694) Ocjena članka: Nema ocjene

16

tra

2011

"Mladi" uvjerljivo slavili u stolnom tenisu 4:1

U društvenom domu u Knapiću održana je treća disciplina - "stolni tenis" u sportskim susretima "Stari" - "Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Odigrano je 5 mečeva i ekipa "Mladih" je uvjerljivo pobijedila sa 4:1.
Komentari (-) Pogledano (3892) Ocjena članka: Nema ocjene

16

tra

2011

"Stari" rutinski pobijedili u visećoj kuglani 7:2

Ispred društvenog doma u Knapiću održana je četvrta disciplina - "viseća kuglana" u sportskim susretima "Stari" - "Mladi" za mještane Lančić-Knapića. Odigrano je 9 mečeva i ekipa "Starih" je rutinski pobijedila 7:2
Komentari (-) Pogledano (3578) Ocjena članka: Nema ocjene

10

tra

2011

"Mladi" tijesno pobijedili "Stare" u malom nogometu - 5:4

U nedjelju 10.04. na igralištu osnovne škole u Ivancu održana je druga sportska disciplina sportskog natjecanja "Stari - Mladi" za mještane Lančić-Knapića - mali nogomet, u kojem su "Mladi slavili sa 5:4. Igralo se 2 puta po 30 minuta, a sudio je Luka Lančić.
Komentari (-) Pogledano (3469) Ocjena članka: Nema ocjene

9

tra

2011

"Stari" pobijedili u sportskom ribolovu

U organizaciji DŠR Lančić-Knapić na Matišićevom bajeru u Lančiću održana je prva disciplina - "sportski ribolov" u sportskim susretima "Stari" - "Mladi" za mještane Lančić-Knapića u kojoj je pobijedila ekipa "Starih".
Komentari (-) Pogledano (3526) Ocjena članka: Nema ocjene