28

vlj

2012

"11. turnir u beli u Lančiću": pobijedile Katarina i Ivanka

U subotu 25.02. u društvenom domu u Knapiću održan je „11.Turnir u beli“ u organizaciji DŠR Lančić – Knapić.  U konkurenciji rekordnih 25 kartaških parova najbolje su bile Katarina i Ivanka. Drugo mjesto osvojio je par Varga / Colarić, treći su bili Čiček J./ Pablo, a četvrti Harjač I. / Blinker.

Komentari (-) Pogledano (5597) Ocjena članka: Nema ocjene

10

vlj

2012

Prikaz trofejne sobe DŠR Lančić - Knapić

U posljednjih nekoliko mjeseci članovi DŠR Lančić - Knapić učinili su na desetke radnih akcija u društvenom domu u Knapiću, pa ćemo Vam fotografijama pokušati predočiti radno-stvaralački proces i rezultate tih radnih akcija. Posebna stvar kojom se članovi DŠR-a najviše ponose je ideja uređenja trofejne sobe, koja je nakon mjesec dana rada - postavljanja pločica, fugiranja, skidanja ljepila, gletanja, malanja, farbanja i još koječega, pretvorena u stvarnost. U trofejnoj sobi izloženi su svi pehari i priznanja koje je društvo primilo i koje će tek primiti, a uz to služi i kao soba za sastanke. Posebnost trofejne sobe je ručno naslikan veliki znak DŠR-a po cijelome zidu. 
Komentari (-) Pogledano (4602) Ocjena članka: 5.0

5

vlj

2012

Odigran prvi dio lige u stolnom tenisu u Lančić-Knapiću

U nedjelju 05.02. održan je peti termin "2.Zimske lige u stolnom tenisu Lančić-Knapić 2011 / 2012" u društvenom domu u Knapiću. Nakon dana koji je plijenio atraktivnim i neizvjesnim mečevima može se konstatirati da je održana polovica lige – igra se dvokružno – svatko sa svakim dva puta (u prvom krugu ostala su još tri meča za odigrati, a iz drugog kruga odigrano je sedam mečeva).
Komentari (-) Pogledano (5884) Ocjena članka: 5.0

6

sij

2012

2. pješačenje na blagdan "Sveta tri kralja"

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" je u petak 06.01.2012.godine na blagdan sveta Tri kralja održao svoje tradicionalno pješačenje. U ovoj opsežnoj akciji sudjelovalo je 75 rekreativaca koji su se službeno prijavili u društvenom domu u Knapiću i još tridesetak rekreativaca koji su se spontano priključili pješačenju, tako da se može kazati da je ukupno pješačilo oko stotinjak sudionika.
Komentari (-) Pogledano (4830) Ocjena članka: 5.0

1

svi

2010

Proslava "Praznika rada" u Knapiću

DŠR Lančić - Knapić organiziralo je proslavu 1. svibnja – Praznika rada u Knapiću, kod križa. Prodefiliralo je više od stotinjak posjetitelja.
Komentari (-) Pogledano (2978) Ocjena članka: Nema ocjene

8

tra

2010

Sadnja čempresa ispred društvenog doma u Knapiću

U četvrtak 08.04.2010. godine članovi DŠR Lančić - Knapić su posadili 15 primjeraka ukrasnog bilja na zemljanoj površini kraj društvenog doma (10 čempresa i pet primjeraka ostalog ukrasnog bilja) koje je donirao Goran Habek.
Komentari (-) Pogledano (3023) Ocjena članka: Nema ocjene