NAJAVA: „9. pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“ u organizaciji „DŠR Lančić-Knapić“

Published on subota, 15. prosinca 2018.

NAJAVA: „9. pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“ u organizaciji „DŠR Lančić-Knapić“

Okupljanje je od 08,00 sati u društvenom domu u Knapiću, Knapić 2 (Lančić – Knapić, grad Ivanec, Varaždinska županija). Polazak je u 9,00 sati.

 

Mole se sudionici pješačenja stariji od 14 godina da donacijom od 30 kuna pomognu u pokrivanju troškova organizacije pješačenja. Donacije se prikupljaju od 08,00 do 08,45 sati. Za sve sudionike pješačenja osigurana je hrana i piće. Svi sudionici pješačenja, i djeca i odrasli, trebaju se prijaviti za zapisnički stol zbog evidencije točnog broja sudionika pješačenja.

 

Pješačka ruta s povratkom iznosi 9 kilometara: Knapić – Pišće – Risje – Žgano Vino – Skradnjak – Knapić. Na Žganom vinu slijedi odmor, a sudionike dočekuje  kuhano vino, topli čaj, jeger i domaći specijaliteti - kobasice, prezbušt, špek, luk... Slijedi povratak do društvenog doma u Knapiću gdje sudionike čeka druženje i zabava u ugodnom prostoru uz topli obrok – grah i razna osvježavajuća pića.

 

Organizirano pješačenje za sve uzraste jedna je od temeljnih rekreativnih aktivnosti zacrtanih u godišnjim planovima rada „DŠR Lančić – Knapić“. DŠR redovito i tradicionalno od 2011. godine održava svoje „Pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“ u kojem sudjeluje i do 250 rekreativaca. Za ovu masovnu rekreativnu manifestaciju organizatori primaju niz pohvala, jer ovakvu vrstu pješačenja (šetnje prekrasnim zagorskim krajolicima – šumom, bregima, uz gorice i kljeti…) mogu proći svi uzrasti bez obzira na stupanj tjelesne spremnosti, a sve uz druženje i dobru zabavu.

Rate this article:
3.0
Comments (0)Number of views (6528)

Author: Administrator

Categories: Najave

Tags:

Print
Please login or register to post comments.

Theme picker