8

pro

2019

"36. turnir u beli u Lančić-Knapiću". Pobjedu odnio kartaški par Vladimir Hrg i Matija Štefok .

U subotu 07.12.2019 god., u organizaciji DŠR Lančić-Knapić", u novoobnovljenom društvenom domu Knapić, održan je "36. turnir u beli". Na turniru je sudjelovalo 29 kartaških parova.
Comments (0)
Number of views (210)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

1

pro

2019

NAJAVA: „36. turnir u beli u Lančić – Knapiću“

DŠR Lančić – Knapić poziva sve zainteresirane na „36. turnir u beli u Lančić – Knapiću“ koji će se održati u SUBOTU, 07.12.2019 godine s početkom u 19,00 sati u društvenom domu u Knapiću. Prijave se primaju na dan turnira od 18,15 do 18,45 sati.
Comments (0)
Number of views (218)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Najave

Tags:

19

stu

2019

Ekipa ženske sportske rekreacije Lančić – Knapić, na festivalu ženske sportske rekreacije u Virovitici osvojila 3. mjesto u ukupnom poretku.

Na Festivalu je sudjelovalo 29 ekipa iz cijele Hrvatske, koje su se natjecale u šest disciplina: ubacivanju lopte u koš, pucanju na rukometni gol, vođenju nogometne lopte između čunjeva, preciznom bacanju kolutova, visećoj kuglani i pikadu.

Comments (0)
Number of views (1521)
Article rating: 4.0
Read more

Categories: Rekreacija žena

Tags:

11

stu

2019

Potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar obišao prostorije koje u društvenom domu Knapić koriste članovi DŠR Lančić – Knapić.

Potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, saborski zastupnik i gradonačelnik grada Ivanca Milorad Batinić, te saborski zastupnik Mario Habek u sklopu otvorenja novoobnovljenog društvenog doma u Knapiću , obišli i prostorije koje u društvenom domu Knapić koriste članovi DŠR Lančić – Knapić, kojom prilikom je ukratko navedenima predstavljen rad DŠR Lančić – Knapić.
Comments (0)
Number of views (1737)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti

Tags:

11

stu

2019

Potpredsjednik Vlade P. Štromar otvorio energetski obnovljen društveni dom Lančić-Knapić.

U ponedjeljak, 11. studenog, u ivanečkom prigradskom Mjesnom odboru Lančić-Knapić održana je Završna konferencija projekta „Energetska obnova društvenog doma Lančić-Knapić“ sufinancirana sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

U sklopu završne konferencije energetski obnovljen društveni dom otvorio je potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

Comments (0)
Number of views (160)
Article rating: No rating
Read more

Categories: Vijesti, Izdvojeno

Tags:

RSS

Theme picker