Održan 2.noćni košarkaški turnir „HAKL 3 na 3“ Lančić 2022 – pobjednik ekipa DVD Ivanec

Published on utorak, 21. lipnja 2022.

Održan 2.noćni košarkaški turnir „HAKL 3 na 3“ Lančić 2022 – pobjednik ekipa DVD Ivanec

Na početka turnira svim okupljenima obratio se predsjednik DŠR Lančić -Knapić Jurica Sever koji se zahvalio svim prisutnima na dolasku, te je kasnije riječ predao gradskom vijećniku grada Ivanca gosp. Spasojević Goranu, koji se također prisutnima obratio sa nekoliko riječi. Samom otvaranju turnira prisustvovali su još i tajnik ZSUGI gosp. Boris Gotal i predsjednik mjesnog odbora Lančić - Knapić gosp. Ivan Friščić.

Na turnir su se odazvale četiri ekipe sa šireg područja grada Ivanca.

Zbog manjeg broja ekipa, sustav natjecanja održao se po „Bergerovoj tablici“ , tako da je svaka ekipa odigrala tri utakmice „HAKLA“ nakon čega su se odigravale polufinalne utakmice, te kasnije utakmice za 3., odnosno 1. mjesto.

U pauzi prije odigravanja polufinala održala se utakmica mladih košarkaških nada grada Ivanca, te je odigrana utakmica između ekipa „Ivanščani“ i „ Lakersi“. Pobjedu u navedenoj utakmici odnijeli su „Ivanšćani“ sa rezultatom 23:21. Nakon utakmice mladih nada održalo se natjecanje u pogađanju trica, gdje se prijavilo 36 natjecatelja. Najuspješniji odmah u prvom krugu bacanja bio je LUKA PUTAR koji je pogodio četiri trice od pet bacanja. Pobjednik LUKA PUTAR nagrađen je peharom, nagradom sponzora i „gajbom“ pive.

Pehare, medalje i nagrade sponzora najboljima uručio je predsjednik DŠR Lančić -Knapić Jurica Sever.

Za napomenuti je da se na turniru okupilo cca 200 – njak posjetitelja koji su bodrili svoje favorite u HAKL-u, a veselje prisutnih trajalo je duuuugo u noć.

Rezultati natjecanja:

1. HSF – DVD Ivanec ………..……………….…14-21

2. KAČE – DŠR L-K ……………..………………..12-21

3. HSF – KAČE…………………………………..….15-21

4. DVD Ivanec – DŠR L-K…………………….…12-21

5. KAČE – DVD Ivanec…………..……………….14-21

6.HSF – DŠR L-K………..…………………………..19-21

POLUFINALNE UTAKMICE:

7.KAČE – DVD Ivanec ……………………………12-21

8.HSF – DŠR L-K……………..……………………..12-21

ZA TREĆE MJESTO

9.KAČE – HSF………………….…………………….19-21

ZA PRVO MJESTO

10. DVD Ivanec – DŠR L-K………………………21-19

Pehare, medalje i nagrade sponzora najboljima je uručio predsjednik DŠR Lančić -Knapić Jurica Sever.

Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić zahvaljuje se najviše IPC- INŽENJERING d.o.o., NEKRETNINE BREZA d.o.o., AZ KOKOTEC, obrt za zastupanje u osiguranju; ISF d.o.o.; Ivanectrans, vl. Andrije Županić; NIKŠA GRADNJA; CAFFE BAR GOSTIONA; CAFFE BAR BREZA; ROYAL WOOD d.o.o.; HERMO d.o.o.; prijevozničko – ugostiteljski obrt VITEZI; BGW ELECTRONICS d.o.o.; MARLEX d.o.o., te tradicionalni džemovi i namazi vrhunske kvalitete "DIDA BOŽA" (Martin Brezovec),Grad Ivanec te svim volonterima DŠR L-K, bez kojih se turnir na ovakvoj razini ne bi mogao održati.

Rate this article:
No rating
Comments (0)Number of views (13)

Author: Administrator

Categories: Vijesti

Tags:

Print
Please login or register to post comments.

Theme picker