Održan „9. Malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića“. - ŽGARAVICE obranile prošlogodišnji naslov

Published on nedjelja, 14. lipnja 2020.

Održan „9. Malonogometni turnir mještana Lančić – Knapića“. - ŽGARAVICE obranile prošlogodišnji naslov

Titula pobjednika pripala je ekipi Žgaravice, koja je u srazu za prvo mjesto rezultatom 1:0 pobijedila Gastritis, a prethodno je s 5:3 bila bolja od Gastala, koji je osvojio treće mjesto, s obzirom na to da ih je s 9:2 porazila ekipa Gastritisa, koja je u konačnici zauzela drugo mjesto.

Rezultati:

Gastritis – Gastal 9:2

Gastal – Žgaravice 3:5

Žgaravice – Gastritis 1:0

Prijelaznim pokalom nagrađena je pobjednička ekipa Žgaravice, a nagradu je primio kapetan Jurica Sever, dok su dvije preostale ekipe primile spomen diplome.

Prigodno su, spomen-diplomama, nagrađeni i najbolji igrač Eduard Vusić, potom najbolji golman Mario Jakopec, te najmlađi i najstariji igrač, David Fodrek i Dragutin Lončar.

Nagrade ekipama i pojedincima uručili su Vinko Harjač, predsjednik DŠR Lančić Knapić, te Snježana Hrg, predsjednica Mjesnog odbora Lančić Knapić.

Za napomenuti je da su  spomenute malonogometne okršaje popratili mnogobroji posjetitelji koji su svoje favorite bodrili iz "hladovine", dok je po završetku za sve prisutne majstorskom kulinarskom rukom ( Zvonko Slivar, Ivan Friščić) pripremljen gulaš.

Rate this article:
No rating
Comments (0)Number of views (208)

Author: Administrator

Categories: Vijesti

Tags:

Print
Please login or register to post comments.

Theme picker