Prikaz trofejne sobe DŠR Lančić - Knapić

Published on petak, 10. veljače 2012.

Prikaz trofejne sobe DŠR Lančić - Knapić

 U posljednjih nekoliko mjeseci članovi DŠR Lančić - Knapić učinili su na desetke radnih akcija u društvenom domu u Knapiću, pa ćemo Vam fotografijama pokušati predočiti radno-stvaralački proces i rezultate tih radnih akcija. Posebna stvar kojom se članovi DŠR-a najviše ponose je ideja uređenja trofejne sobe, koja je nakon mjesec dana rada - postavljanja pločica, fugiranja, skidanja ljepila, gletanja, malanja, farbanja i još koječega, pretvorena u stvarnost. U trofejnoj sobi izloženi su svi pehari i priznanja koje je društvo primilo i koje će tek primiti, a uz to služi i kao soba za sastanke. Posebnost trofejne sobe je ručno naslikan veliki znak DŠR-a po cijelome zidu. 

U većoj hali na katu, gdje se kroz zimu odvija najveći dio rekreacije članova DŠR-a u društvenom domu, napravljen je šank, a iza njega pano sa fotografijama iz djelovanja DŠR Lančić - Knapić: od osnivanja 1986. godine, pa do današnjih dana.

Kraj kancelarije - svaštare, napravljene su dvije klupe koje služe za sjedenje, a imaju i još jednu praktičnu funkciju - u njih se spremaju drva za kurenje u peći. Dovezano je i drvo za ogrjev koje je bilo iscijepano, spremljeno i pripremljeno u ljeto. 

U donjoj velikoj hali društvenog doma postavljena je kvalitetnija, šparna rasvjeta.

Osim toga je DŠR Lančić-Knapić, u suradnji s "Mjesnim odborom Lančić-Knapić", nabavio spužve i materijal za 120 podmetača za drvene stolce, koje je "Ženska sekcija DŠR-a" u rekordnom roku sašila, te su i postavljeni na drvene stolice. Isto tako članovi DŠR-a izrezali su materijal i sašiveni su stolnjaci za stolove.

Također bi se bilo dobro podsjetiti da su članovi DŠR-a u velikoj hali na katu u 2011.godini postavili 120 kvadrata podnih pločica, te da je na novo pomalana gotovo cijela unutrašnjost društvenog doma.

Kao što iz priloženog možete vidjeti - volje za radom i ideja u DŠR Lančić-Knapić ne nedostaje, a ako će biti još više donatora i sponzora, još će se čuda napraviti u Lančić - Knapiću.

Rate this article:
5.0
Comments (0)Number of views (6225)
Print
Please login or register to post comments.

Theme picker