RIBOLOV: Održano 4. natjecanje ribolovaca DŠR Lančić - Knapić vs ŠRD Ivanec. Pobjednik: ŠRD Ivanec

Published on nedjelja, 3. listopada 2021.

RIBOLOV: Održano 4. natjecanje ribolovaca DŠR Lančić - Knapić vs ŠRD Ivanec. Pobjednik: ŠRD Ivanec

 Na „Matišićevom bajeru“ u nedjelju 03.10.2021.god. u organizaciji (domaćin) DŠR Lančić – Knapić, održano je ekipno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak u kojemu se već  tradicionalno natjecalo po 10 ribiča Društva športske rekreacije Lančić-Knapić i Športskog ribolovnog društva Ivanec.

Natjecanje je trajalo od 9:30 ujutro do 13:30,a uvjerljivo je pobijedila ekipa ŠRD Ivanec

Pojedinačno najbolji bio je Karlo Friščić iz ŠRD Ivanec s ulovljenih 2,007 kilograma ribe, drugo mjesto pripalo je Marijan Hlevnjak (ŠRD Ivanec) s 1,990 kilograma, treći je bio Drago Cerovčec (ŠRD Ivanec) (1,777 kg).

Najbolji iz redova DŠR Lančić – Knapić bio je Marko Lančić sa ulovom 1,516 kilograma ribe, (ukupno osvojeno peto mjesto), drugi Božo Lančić (0,971 kg), (ukupno osvojeno sedmo mjesto), a treći najbolji iz redova DŠR Lančić Knapić bio je Tomica Lukavski sa ulovom od 0,888 kg, (ukupno osvojeno osmo  mjesto).

Po završetku natjecanja u Ribičkom domu u Ivancu uručene su medalje najboljim pojedincima, te prelazni pehar ŠRD Ivanec, nakon čega je nastavljeno zajedničko druženje.

Velika zahvala u pomoći i realizaciji navedenog događaja: caffe bar VITEZI, caffe bar MATRIX i tvrtka MATIJA d.o.o. Ivanec.

 

Rate this article:
No rating
Comments (0)Number of views (53)

Author: Administrator

Categories: Vijesti

Tags:

Print
Please login or register to post comments.

Theme picker